«3Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ»

 39568660 1880757708669656 8497611873380728832 n

                                            «3Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ»

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την  Κυριακή 18 Αυγούστου διοργανώθηκε επιτυχημένα  η «3η Ανάβαση Καλλιπεύκης» που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ με τον Δήμο Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών η «Πατωμένη». Ο  ποδηλατικός αγώνας είναι ο πρώτος από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα  φημισμένα βουνά της χώρα τον Κίσσαβο και Όλυμπο.  
  Η εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες αθλητών, από 9 έως 60 ετών που συμμετείχαν, δόθηκε από το Μακρυχώρι του  Δήμου Τεμπών. Οι Μίνι  κατηγορίες έτρεξαν 5χιλιόμετρα μέχρι τους Γόννους, οι παμπαίδες  έτρεξαν 12 χιλιόμετρα με τερματισμό  μετά τους Γόννους και  οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την  ανηφορική διαδρομή με τερματισμό στην Πλατεία του χωριού Καλλιπεύκη ολοκληρώνοντας 29 χιλιόμετρα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, δυνατοί αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν μια καλή επίδοση. Πρώτος νικητής του αγώνα  στην γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Ζέγκλης Νίκος από τα Τρίκαλα, ενώ σε όλες τις κατηγορίες επικράτησαν μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Όλοι οι αθλητές ευχαριστήθηκαν την διαδρομή αλλά και έμειναν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή του  κόσμου που τους χειροκρότησε και τους υποδέχθηκε φιλόξενα στην πλατεία Καλλιπεύκης  με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού να προσφέρει  με χαρά το γεύμα του τερματισμού, φρούτα και χυμούς.

   Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα, στον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ που μας υποστήριξε πολύ ζεστά, στον συνδιοργανωτή Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καλλιπεύκης η «Πατωμένη» για τη προσφορά μπουφέ γεύματος, όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και  παραβρέθηκαν στον αγώνα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας  και το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών που  κάλυψε άψογα  την διαδρομή συμβάλλοντας  στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στην Ιατρό του αγώνα Κα Φιλιπποπούλου Χαρά.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.

   Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: την εταιρεία χυμών  «VIVA»  που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου»  και  τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα  άφθονα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών  «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο για την έκδοση των αποτελεσμάτων, την εταιρεία διανομής φυλλαδίων «Active Promotion» της  Κα Στέλλα Τσίπα για τα χρέη  της με βανάκι στη υποστηρικτική  θέση σκούπας, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas»,  την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία   «ENDURA» και «SANTINI».   Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/» και το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος  όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενα ποδηλατικά  ραντεβού  δίνουμε στην «3η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 30 Σεπτέμβρη και στην «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 14 Οκτωβρίου.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στο https://cyclinghellas.gr/el/agones/apotelesmata-agonon

25η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

25anatoli2

                                                                   «25η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

 

 

    Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών  γιορτάστηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο επετειακός ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «25η Ανάβαση Ανατολής» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , το Δήμο Αγιάς, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών « Ιωάννης ο Πρόδρομος» και  την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr»

    Με τον αγώνα αυτό έκλεισε  ο κύκλος των αναβάσεων για το 2017 που ανέλαβε να διοργανώσει  ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την  υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο  και τον Κίσσαβο. Να υπενθυμίσουμε οι  προηγούμενοι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν  «2η Ανάβαση Καλλιπεύκης» σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη”   στις 27/8 , με εκκίνηση από το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη και η «2η Ανάβαση Λιβαδίου»  σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών  στις 10/9, με εκκίνηση από την Ελασσόνα και τερματισμό στο Λιβάδι. Όλες οι διοργανώσεις μαζί με τη σημερινή είχαν μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας με αριθμό συμμετοχών να αγγίζουν  τους 200 αθλητές σε κάθε διοργάνωση. 

  Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικροί εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από διαφορετικά χιλιόμετρα ανά κατηγορία προς το δρόμο Μεγαλόβρυσου ενώ όλοι οι  μεγαλύτεροι  αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και  τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία του γραφικού χωριού Ανατολή.

  Στην ηλιόλουστη Ανατολή  πλήθος κόσμου που παραβρίσκονταν σε παράλληλη διοργάνωση των μανιταρόφιλων Θεσσαλίας μαζί με  όλους τους φίλους του αθλήματος καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών δίνοντας μια γιορταστική νότα στο  κατάμεστο και φιλόξενο χωριό.

   Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα:  στον  Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» για τη στήριξη στον αγώνα μας, για το γεύμα του τερματισμού σε όλους τους αθλητές και για την ευγενή χορηγία των επάθλων της ανάβασης και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την άψογη φύλαξη των δρόμων.

   Θερμές ευχαριστίες να απευθύνουμε  στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης  την 

« www.cyclinghellas.gr »  και  το  «www.dalavikasbikes.gr»   που  υποστήριξαν δυναμικά τον αγώνα μας και προσέφεραν ως δώρο δωρεάν εγγραφή σε επόμενη ποδηλατική διοργάνωση που διοργανώνουν  για τους 30 νικητές του βάθρου.

   Να ευχαριστήσουμε ακόμη τη γιατρό του αγώνα και  Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Στερεάς Ελλάδας Κα Βάσω Αυγέρη  για τη διάθεση Ασφενοφόρου οχήματος και τον Αλυτάρχη του αγώνα Κο Βολικάκη Nίκο και την Κομμισάριο αφίξεων  και σε χρέη Γραμματείας Κα Βολικάκη Πόπη.

  Βαθιές ευχαριστίες ακόμη απευθύνονται προς  όλους τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές για την συμπαράσταση τους:  την εταιρεία «Kυκλοποδηλατική- Bianchi- Balliastic» , την  εταιρεία  «VIVA» για τους  χυμούς, τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα φρούτα μετά τον τερματισμό, το συνεταιρισμό «Μελανόκαρπον» για του σούπερ αντιοξειδωτικούς χυμούς αρώνια,

το χορηγό κατάστημα  «Τσερκάζου Συσκευάζειν»- χαρτικά και είδη συσκευασίας του φίλου και συνποδηλάτη Τσερκέζου Σωτήρη  και στο κατάστημα Χρωμάτων και εργαλείων του Κου Κουτζεκλίδη,  την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas».

  Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη πολύτιμη βοήθειά τους: το Ραφιοφωνικό Σταθμό  «Power fm93.2» - www.powerfm932.gr  Αφοί Μπαρμπούτη  για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και την εταιρεία πληροφορικής «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο.

 Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα      «http://www.larissanet.gr/» , η «ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ»  το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που τίμησαν το σημερινό αγώνα. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού  την επόμενη χρονιά με νέους  μεγάλους αγώνες και διοργανώσεις από τον Ποδηλατικό Πηνειό και την Cyclinghellas. 

Στις 19 Μαίου έρχεται το Cyclosprotive Mythical Event με την επωνυμία «2ος ΔΡΟΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ» που ενώνει την ιστορία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό!

25anatoli1

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ 2017

20170910 DSC0247

«2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πολύ επιτυχημένα διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “2η Ανάβαση Λιβαδίου ”, με συνδιοργανωτή τον Σύλλογό μας, Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, σε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας τον  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών  και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr  .

   Ο καθιερωμένος αγώνας  ανάβασης στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία με τη  συμμετοχή 170 αθλητών και πλέον αθλητών  από πολλές  πόλεις της χώρας, στις  κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων,  Ανδρών, Μάστερ  30+,40+,50+,60+  OPEN 18+, 30+,40+,50+. Αφετηρία του αγώνα  η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας. Οι μικρές  κατηγορίες διάνυσαν συγκεκριμένη απόσταση ανάλογα την κατηγορία τους και οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την μικτή διαδρομή 35 χιλιομέτρων που κορυφωνόταν υψομετρικά όσο πλησίαζε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τελικό τερματισμό στην Πλατεία του χωριού. Ο αγώνας αποτέλεσε το δεύτερο κατά σειρά από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο. 

  Το βάθρο των απονομών σε όλες τις κατηγορίες πλαισιώθηκε από δυνατούς ανηφορίστες αθλητές. Στην κατηγορία των Ανδρών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Κυριακίδης Γιάννης, 2ος Ζέγκλης Νίκος και 3ος Φραγκούλης Άγγελος, αθλητές που μαζί με πολλούς άλλους τιμούν ανελλιπώς όλες τις αναβάσεις που διοργανώνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ τα τελευταία χρόνια.

   Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Για την σπουδαία συνεργασία οφείλει να ευχαριστήσει  τον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την Κοινότητα Λιβαδίου καθώς και όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και  παραβρέθηκαν στον αγώνα. Για την υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα που επιφύλαξαν στους συμμετέχοντες αθλητές ευχαριστούμε τους κατοίκους του φιλόξενου χωριού. Για την άριστη κινητοποίηση και φύλαξη των δρόμων την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας  και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, για τη προσφορά οχήματος πρώτων βοηθειών που ήταν σε επιφυλακή σε όλη την διάρκεια όλων των εκκινήσεων την  Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα Κα Αυγέρη Βάσω.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την Εταιρεία αυτοκινήτων «Ευαγγέλου Α.Ε» , την εταιρία «Τυροκομικών Λέκκας» την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.

   Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους  τοπικούς χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: τον «Αγροτικό Μεταποιητικό Συνεταιρισμό Γυναικών ο ΣΟΦΡΑΣ» που επιμελήθηκε το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές, το σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος» που   προσέφερε ενεργειακές μπάρες για όλους τους αθλητές, το καφέ  «Marche»  που προσέφερε τα νερά της υδροδοσίας των αθλητών, το φυσικοθεραπευτήριο   «Physio-kinisis» που προσέφερε στους 10 πρώτους τερματίσαντες αθλητές χαλαρωτικό μασάζ, το καφέ ζαχαροπλαστείο «Αρχοντικό»,  τα τυροκομικά «Βοσκός»,  το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «WELCOME STORES» – Καλαμάτας στην  Ελασσόνα.

  Ακόμα ευχαριστεί την εταιρεία χυμών  «VIVA»  που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου»  για τα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών  «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas»,  την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία   «ENDURA» και «SANTINI», τις εταιρίες «CUBE», «SMP», «Fizik» .                 Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα      «http://www.larissanet.gr/» και το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος  όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο και τελευταίο ποδηλατικό   ραντεβού  δίνουμε στην «25η Ανάβαση Ανατολής» στις 22 Οκτωβρίου.

Όλο το φωτογραφικό υλικό του αγώνα έχει αναρτηθεί στο «www.cyclinghellas.gr»
Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα του αγώνα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ  ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 23 ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
2 22 Τσολάκης Μαξιμιλιανός  
3 18 ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  
4 19 Τέγος Ιωάννης  
5 16 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ  
6 17 ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΙΣΑΑΚ  
7 21 Παναγιώτου Αθανάσιος  
8 20 Τσιούτσιας Χρήστος  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ  ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 1 ΚΑΣΚΑΝΗ ΕΛΕΝΗ  
2 6 Γώγου  Αρετή  
3 3 ΜΠΑΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ  
5 5 Τσιούτσια Αθανασία  
6 7 Κόκκαλη Μαρία  
6 8 Σεκλειζιώτη Νεφέλη  
7 2 ΤΣΑΓΓΑΡΑ ΝΕΦΕΛΗ  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ  ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 36 ΜΠΑΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10:50
2 32 Μάνθος Νικόλαος 10:50
3 26 ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 10:50
4 28 ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10:50
5 27 ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 12:10
6 30 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 13:40
7 38 Μαστροθανάσης Γεώργιος 13:40
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ  ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 41 ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:00
2 45 Μιχάκη Ιωάννα 13:10
3 44 Κόκκαλη Βασιλική 13:20
4 42 ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 13:45
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ  ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 52 ΚΟΥΤΣΙΒΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15:47
2 48 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 15:47
3 46 ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 15:47
4 59 ΘΕΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15:47
5 58 ΤΥΦΑΡΙΚΗΣ ΆΓΓΕΛΟΣ 15:55
6 57 ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 15:38
7 56 ΜΠΕΝΤΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ 16:38
8 58 ΠΟΤΗΡΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 17:00
9 49 ΧΑΠΙΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 17:48
10 55 ΤΣΙΟΡΛΙΔΑΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17:58
11 51 Μπρότσης Νικόλαος 21:00
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
19 1 138 ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1:18:18
34 2 64 Γούτας Αντώνιος-Ιωάννης Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:21:52
38 3 62 Σιώνης Γεώργιος Παίσιος Έδεσσα Αερωπός Έδερσσας 1:22:47
42 4 63 Καράμτζας Γρηγόρης Έδεσσα Αερωπός Έδερσσας 1:24:12
49 5 66 Τσιρογιάννης Γεώργιος Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:26:19
66 6 61 ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ  ΖΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:35:05
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
1 1 76 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Ο. ΒΕΛΟΣ 1:11:17
2 2 9 ΖΕΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ     1:12:04
3 3 81 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Θεσσαλονίκη Θράκας Ιππέας 1:13:07
5 4 10 ΓΕΡΟΛΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ     1:13:31
8 5 82 ΔΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πτολεμαΐδα Assos Πτολεμαΐδα 1:14:17
10 6 73 ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:15:56
11 7 79 Παγανός Ευάγγελος Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:16:40
15 8 11 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1:17:09
17 9 78 Μπαλδιμτσής Αναστάσιος Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:17:57
29 10 80 Παππάς Αριστείδης Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:20:47
30 11 71 ΠΟΛΥΖΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:21:04
39 12 77 ΣΕΛΙΒΑΝΩΦ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Ο. ΒΕΛΟΣ 1:23:19
68 13 75 ΠΕΤΣΙΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 1:35:25
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 30+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
18 1 91 Πολύμερος Σταύρος Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:18:11
27 2 88 ΜΑΡΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 1:20:35
45 3 86 ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑ Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 1:24:32
52 4 90 ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Ο. ΒΕΛΟΣ 1:27:45
70 5 89 ΤΣΙΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Ο. ΒΕΛΟΣ 1:36:17
77 6 87 ΠΟΔΗΜΑΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:47:25
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 40+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
9 1 104 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Π.Ο. ΒΕΛΟΣ 1:14:53
14 2 99 ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΕΚ ΑΘΗΝΏΝ 1:17:01
20 3 103 Καρτάλης  Παντελεήμων Έδεσσα Αερωπός Έδερσσας 1:18:21
23 4 137 ΔΙΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 1:19:52
26 5 101 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:20:34
28 6 146 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ     1:20:40
37 7 97 ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:22:31
40 8 158 ΡΟΜΠΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:23:35
43 9 102 Χρυσοχοίδης Ιωάννης Έδεσσα Αερωπός Έδερσσας 1:24:19
50 10 100 ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΟΣ Π.Ο.ΒΟΛΟΣ 1:27:02
51 11 159 ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:27:06
61 12 98 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ 1:31:53
62 13 4 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     1:32:26
71 14 105 Χλόπτσιος Πασχάλης Λάρισα Π.Γ.Σ. Λάρισας 1:39:15
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 50+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
12 1 111 ΖΩΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΣ ΤΡ ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ 1:16:53
31 2 106 ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΘΗΝΑ Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1:21:13
33 3 109 ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑ Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 1:21:35
46 4 107 ΤΣΟΤΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:25:11
60 5 108 Καλογερακης Σπύρος ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ 1:30:38
84 6 112 ΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΡΙΣΑ Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 2:10:29
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 16-30
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
4 1 157 ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονίκη Βαο Θεσσαλονίκης 1:13:26
7 2 174 ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ GEORGI     1:14:10
22 3 116 ΖΤΡΙΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΣ.ΤΡ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 1:19:29
69 4 113 ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 1:35:56
74 5 154 Πετρούλης Βασίλειος Αγιά   1:43:15
80 6 160 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1:50:42
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 30+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
6 1 150 ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ   1:13:32
21 2 114 Ντούντιας Αιμίλιος Αλεξάνδρεια Αθλητικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας 1:18:59
24 3 134 ΠΑΓΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ   1:20:15
25 4 169 ΚΑΡΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:20:21
35 5 151 ΑΡΛΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ custombicycles.gr 1:22:01
36 6 118 Di Lello Emilio ΜΗΛΙΝΑ Π.Α.Σ ΠΗΝΕΙΌΣ 1:22:02
41 7 145 ΠΑΛΑΣΚΑΣ  ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ   1:23:46
44 8 166 ΚΟΥΤΖΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ     1:24:32
48 9 168 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ     1:26:08
53 10 162 Ζορμπάς Δημήτρης Λάρισα   1:27:47
57 11 128 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ ZOE'S BARBER & GROOME 1:28:44
63 12 173 ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γρεβενά Kozaners 1:32:43
64 13 143 Μούρος Στέλιος Συκουριο   2:20:17
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 40+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
13 1 171 ΔΕΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Custom-Bicycles 1:16:55
16 2 152 ΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ   1:17:50
32 3 140 ΣΟΥΡΜΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     1:21:15
54 4 142 ΤΖΗΤΗΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 1000 ΔΕΝΔΡΑ 1:27:49
55 5 115 Ματζιάρης Ιωάννης Μακροχώρι   1:27:53
56 6 165 ΝΤΕΜΚΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:28:42
58 7 149 Μπουρονικος Θεόδωρος Κατερίνη Cucling club katerinis 1:29:16
59 8 123 ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κοζάνη Kozaners 1:29:18
65 9 153 ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ   1:34:24
73 10 164 ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑ   1:42:51
76 11 147 ΣΟΥΣΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ   1:44:25
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 50+
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
47 1 144 Σιάννης Αριστείδης Θεσ/νίκη ΠΑΟΚ 1:25:17
72 2 172 ΣΙΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ     1:42:26
78 3 161 ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ   1:47:39
79 4 127 ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ ZOE'S BARBER & GROOME 1:50:23
81 5 167 ΣΙΟΓΚΑΣ ΙΩΣΗΦ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 1:54:13
82 6 163 Μαλλιαρος Νικος Θεσσαλονικη   1:57:23
83 7 148 ΚΑΡΑΓΑΤΣΟΓΛΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ   2:09:46
               
               
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΕΝ ΚΑΤ BIB ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ
67 1 170 ΓΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Σ. ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ 1:35:15
75 2 141 Δημοσθένους Ναταλη Θεσσαλονίκη Ποδηλατικός όμιλος Πάφου 1:44

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ 2017

21175560 1732404940389502 1338528618 n

«2Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Πολύ επιτυχημένα διεξήχθη σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου η «2η Ανάβαση Καλλιπεύκης» που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ με τον Δήμο Τεμπών και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Καλλιπευκιωτών η «Πατωμένη». Ο αγώνας αποτέλεσε τον πρώτο από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο.  
   Περισσότεροι από 190 ποδηλάτες  όλων των κατηγοριών  από 9 έως 60 ετών συμμετείχαν  στον αγώνα που εκκίνησε από το χωριό Μακρυχώρι Τεμπών. Οι Μίνι  κατηγορίες έτρεξαν 5χιλιόμετρα, οι μεγαλύτερες  12 χιλιόμετρα με τερματισμό στους Γόννους και  οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την  ανηφορική διαδρομή με τερματισμό στην Πλατεία του χωριού Καλλιπεύκη ολοκληρώνοντας 29 χιλιόμετρα.

   Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα, στον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ που μας υποστήριξε πολύ ζεστά, στον συνδιοργανωτή Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καλλιπεύκης η «Πατωμένη» για τη προσφορά μπουφέ γεύματος και νερών σε όλους τους αθλητές, όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και  παραβρέθηκαν στον αγώνα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας  και το Αστυνομικό Τμήμα Γόννων που  κάλυψε άψογα  την διαδρομή συμβάλλοντας  στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και στην  Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα Κα Αυγέρη Βάσω.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.

   Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: την εταιρεία χυμών  «VIVA»  που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου»  και  τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα  άφθονα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών  «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο, την εταιρεία διανομής φυλλαδίων «Active Promotion» της  Κα Στέλλα Τσίπα για τα χρέη  της με βανάκι στη υποστηρικτική  θέση σκούπας, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas»,  την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία   «ENDURA» και «SANTINI».   Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/» και το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος  όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενα ποδηλατικά  ραντεβού  δίνουμε στην «2η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 10 Σεπτέμβρη και στην «25η Ανάβαση Ανατολή» στις 22 Οκτωβρίου.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό του αγώνα στο www.cyclinghellas.gr .

Ακολουθούν  όλα   τα αποτελέσματα του αγώνα:

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ

1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ       ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ

2 ΓΟΚΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ         Β.Α.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

3 ΚΟΝΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ        ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

4 ΒΛΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ                ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ

5 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ           ΠΑΟΚ

6 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ        ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

7 ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ      Π.Ο.ΒΕΛΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

8 ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΙΣΣΑΚ        Π.Ο. ΒΕΛΟΣ

9 ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ      ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1 ΓΩΓΟΥ ΑΡΕΤΗ         ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

2 ΝΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ        ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

3 ΜΠΑΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ    ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

4 ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ     ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

5 ΣΕΚΛΕΙΖΙΩΤΗ ΝΕΦΕΛΗ     ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

6 ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

7 ΤΣΑΓΓΑΡΑ ΝΕΦΕΛΗ    ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

1 ΜΠΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ         ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2 ΤΡΕΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟΣ

3 ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

4 ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ        ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

5 ΜΑΝΘΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

6 ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

7 ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ        ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

8 ΤΣΙΓΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ          ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

9 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ     ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

10 ΝΤΑΚΟΣ ΑΠΟΣΟΛΟΣ       ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1 ΚΑΖΑΚΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ        1000 ΔΕΝΤΡΑ

2 ΤΟΥΡΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ       ΠΑΟΚ

3 ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗ ΕΒΕΛΙΝΑ       ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

4 ΜΙΧΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ         ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

5 ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ        ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1 ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ     ΠΑΟΚ

2 ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

3 ΓΟΚΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ       ΒΑΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

4 ΚΟΥΤΣΘΙΒΕΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

5 ΜΑΛΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ      ΠΑΟΚ

6 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ       ΠΑΟΚ

7 ΓΛΑΒΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΒΑΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

8 ΤΥΦΑΡΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ         ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

9 ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

10 ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

11 ΠΟΤΗΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ          ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

12 ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ          ΒΑΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

13 ΧΑΠΙΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ         ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

14 ΜΠΡΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ                                                                                           

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              Καράμτζας             Γρηγόριος              ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:23:25

2              Γεωργιάδης           Λεωνίδας               ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               Π.Ο. ΒΕΛΟΣ            1:27:14

3              ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ      ΓΕΩΡΓΙΟΣ               ΛΑΡΙΣΑ   ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ          1:29:35

4              Παΐσιος  Σιώνης    ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:31:30

5              ΓΟΥΤΑΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ           ΛΑΡΙΣΑ   ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ          1:33:59

6              Μάντζιαρης           Ζήσης     ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        2:00:21

7              ΔΟΞΑΡΑΣ               ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ             ΛΑΡΙΣΑ   ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ          2:00:38

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ                                                                                          

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ           ΙΩΑΝΝΗΣ               ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               Π.Ο. ΒΕΛΟΣ            1:11:29

2              RICE        JUSTIN    ΚΟΜΟΤΗΝΗ          Θράκας Ιππέας      1:12:59

3              ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ        ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ          Θράκας Ιππέας      1:16:37

4              ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:17:35

5              ΜΑΛΑΤΟΣ              ΣΩΤΗΡΗΣ               ΚΟΜΟΤΗΝΗ          Θράκας Ιππέας      1:18:58

6              Ζηλάσκος               Αθανάσιος             ΛΑΡΙΣΑ   Π.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ        1:19:04

7              ΤΣΑΠΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               Π.Ο. ΒΕΛΟΣ            1:21:19

8              ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:22:06

9              ΠΟΛΥΖΟΣ               ΗΡΑΚΛΗΣ               ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:24:13

10           ΡΙΖΟΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ           1:35:12

11           ΠΕΤΣΙΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ             ΑΘΗΝΑ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.         1:37:15

12           Αυγερινός             Λουκάς   ΛΑΡΙΣΑ   Π.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ        2:02:24

13           Κουτούλας             Ιωάννης  ΛΑΡΙΣΑ   Π.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ        2:36:51

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 30+                                                                                   

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ         ΣΤΑΥΡΟΣ                ΛΑΡΙΣΑ   ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ          1:19:02

2              ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ           1:19:03

3              ΚΑΣΠΑΡΗΣ             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      Π.Ο. ΒΕΛΟΣ            1:23:01

4              ΜΑΡΚΟΣ                ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΑΘΗΝΑ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.         1:25:21

5              Κυριλλίδης            Χρήστος ΛΑΡΙΣΑ   Π.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ        1:26:48

6              ΒΟΥΒΑΛΑΣ             ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               1:38:24

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 40+                                                                                   

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΜΑΥΡΙΔΗΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               Π.Ο. ΒΕΛΟΣ            1:16:26

2              ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ            ΒΑΣΊΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ           1:16:30

3              ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΑΘΗΝΑ  ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ       1:17:42

4              Καρτάλης               Παντελεήμων        ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:18:17

5              ΔΙΒΑΝΗΣ                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                             1:21:41

6              ΟΥΖΟΥΝΗΣ             ΧΡΗΣΤΟΣ                ΒΟΛΟΣ   Π.Ο. ΒΟΛΟΣ           1:22:20

7              Χρυσοχοΐδης        Ιωάννης  ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:25:18

8              ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:25:19

9              ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:26:55

10           ΡΟΜΠΟΤΟΣ          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ              ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:27:35

11           Κατσιμπουρας      Νικόλαος               ΘΕΣ/ΝΙΚΗ               ΠΑΟΚ     1:27:36

12           ΚΥΡΙΑΖΗΣ               ΣΩΚΡΑΤΗΣ                                             1:34:02

13           ΧΛΟΠΤΣΙΟΣ            ΠΑΣΧΑΛΗΣ             ΛΑΡΙΣΑ   ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ          1:39:10

14           ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ          ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                             ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ   2:01:55

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MASTER 50+                                                                                   

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΖΏΗΣ      ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ         ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΣ ΤΡ ΑΣΚΛΗΠΙΌΣ              1:17:25

2              ΜΙΧΑΛΗΣ               ΣΤΑΘΗΣ  ΑΘΗΝΑ  Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ     1:21:25

3              ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  ΞΑΝΘΗ ΑΜΣ Η ΔΟΞΑ  ΞΑΝΘΗΣ        1:22:22

4              SIXSMITH               PHIL        ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ 1:22:23

5              Ντριβαλάς             Γεώργιος                ΛΑΡΙΣΑ   ΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ          1:25:43

6              Σέξτος     Ελευθέριος            ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:52:08

7              Χαρός     Νικόλαος               ΛΑΡΙΣΑ   ΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ          2:16:19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 16-30                                                                                    

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΖΤΡΙΒΑΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ               ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΣ.ΤΡ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ              1:19:49

2              Δαμασκηνός          Ντανιελ  Κέρκυρα                                1:23:22

3              METHOD                MATTHEW             ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ        ΣΑΣΚΙΝΙΣ .Α.Ε         1:30:07

4              ΚΟΛΕΤΑΣ                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΦΑΡΣΑΛΑ              ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:32:44

5              ΜΑΥΡΙΔΗΣ             ΣΤΕΦΑΝΟΣ            ΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΚΑΤΕΡΙΝΗ              1:34:34

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 30+                                                                                        

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΜΠΑΚΟΛΑΣ           ΙΑΣΩΝΑΣ                ΙΩΑΝΝΙΝΑ                              1:14:48

2              ΤΣΙΑΒΕΣ  ΦΩΤΙΟΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΑΓΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ       1:18:07

3              ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ          ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ                ΕΥΚΛΗΣ   1:19:46

4              ΚΑΡΤΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      1000 ΔΕΝΤΡΑ        1:19:55

5              ΝΤΟΥΝΤΙΑΣ            ΑΙΜΙΛΙΟΣ               ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ       ΑΣ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                1:20:34

6              LELO       EMILIO   ΒΟΛΟΣ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:20:49

7              ΑΡΛΕΤΟΣ                ΣΠΥΡΟΣ  ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ      custombicycles.gr                1:23:35

8              ΖΑΧΕΙΛΑΣ               ΣΩΤΗΡΙΟΣ              Γοννοι                    1:23:45

9              ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ    ΑΝΤΩΝΙΟΣ             ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ       Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ              1:25:36

10           ΚΑΡΑΛΗΣ               ΚΩΣΤΑΣ                                  1:26:43

11           ΔΟΥΚΑΚΗΣ             ΣΤΕΦΑΝΟΣ            ΚΈΡΚΥΡΑ                ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ       1:28:20

12           ΠΑΣΧΑΛΗΣ             ΑΝΔΡΕΑΣ  ΒΟΛΟΣ    ΖΟΕ'S BARBER & GROOME              1:29:37

13           Κόκκινος                Γεώργιος                Λαγκάδας                               1:30:08

14           ΜΟΥΡΟΣ                ΣΤΕΛΙΟΣ  ΣΥΚΟΥΡΙΟ                              1:31:40

15           ΜΑΝΤΖΟΣ              ΝΙΚΟΣ     ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ        ΑΣΣΟΣ    1:32:52

16           BICO       ARIS        ΕΔΕΣΣΑ   ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ              1:33:00

17           ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ              ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ       Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ              1:33:15

18           ΠΡΕΒΕΤΗΣ              ΓΕΩΡΓΙΟΣ               ΤΡΙΚΑΛΑ                 1:34:55

19           ΝΑΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΙΩΑΝΝΙΝΑ                              1:49:26

20           ΑΖΝΤΑΡΙΔΗΣ          ΜΑΥΡΟΣ                ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ             AXD BIKE TEAM    1:54:30

21           ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ        ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ        Θεσσαλονικη        ΠΑΟΚ     2:07:15

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 40+                                                                                        

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΔΕΛΙΑΣ    ΛΑΜΠΡΟΣ             ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      CUSTOM- BICYCLES              1:16:54

2              ΠΑΠΟΥΝΙΔΗΣ        ΧΑΡΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΑ          1:17:40

3              ΜΑΤΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΙΩΑΝΝΙΝΑ                              1:19:13

4              ΜΠΕΝΕΚΟΣ            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ        ΙΩΑΝΝΙΝΑ                              1:19:50

5              ΤΖΗΤΗΡΙΔΗΣ          ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ            ΚΑΤΕΡΙΝΗ              CYCLING CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗ    1:25:30

6              ΣΟΥΡΜΑΙΔΗΣ        ΧΡΗΣΤΟΣ                ΚΑΤΕΡΙΝΗ              CYCLING CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗ    1:28:16

7              ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ            ΚΕΡΚΥΡΑ                                1:28:22

8              ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ           ΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΚΑΤΕΡΙΝΗ              1:28:26

9              ΣΑΜΑΡΑΣ              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΒΟΛΟΣ                   1:31:34

10           ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ           ΧΡΗΣΤΟΣ                ΛΑΡΙΣΑ   ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ        1:35:19

11           ΤΖΗΤΗΡΙΔΗΣ          ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ            ΚΑΤΕΡΙΝΗ              CYCLING CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗ    1:36:15

12           ΘΩΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΛΑΡΙΣΑ   ΣΥΛ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1:39:05

13           ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ           ΙΩΑΝΝΗΣ               ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ                         1:39:43

14           ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ          ΣΑΒΒΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ             AXD BIKE TEAM    1:39:11

15           ΣΟΥΣΟΥΡΗΣ           ΝΙΚΟΣ     ΒΟΛΟΣ                   1:44:13

16           ΠΟΥΛΙΑΝΗΤΗΣ      ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ             ΤΡΙΚΑΛΑ                 1:45:05

17           ΣΑΜΑΡΑΣ              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΒΟΛΟΣ                   1:46:46

18           ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ            ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ             ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ        FORBIKES               1:47:46

19           ΜΟΥΤΙΔΗΣ             ΙΩΑΝΝΗΣ    ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ       Π.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑ (620)            1:56:13

20           ΡΟΥΒΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ              ΚΕΡΚΥΡΑ                ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  1:59:07

21           ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ            ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΚΑΤΕΡΙΝΗ              2:02:52

22           ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               2:11:37

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN 50+                                                                                        

ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΣΙΑΝΝΗΣ                ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ                                            1:23:41

2              ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ     ΕΥΚΛΙΔΗΣ                                               1:26:36

3              ΚΡΙΚΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΦΑΛΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ                1:31:44

4              ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ            ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ              ΚΑΤΕΡΙΝΗ              1:43:44

5              ΣΙΩΝΗΣ   ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ         1:47:46

6              ΚΟΠΑΝΟΣ              ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ            ΒΟΛΟΣ   ΖΟΕ'S BARBER & GROOME 1:48:24

7              ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ            ΧΑΡΙΤΩΝ                ΚΑΤΕΡΙΝΗ              ΚΑΤΕΡΙΝΗ              1:57:26

8              ΚΑΡΑΓΑΤΣΟΓΛΟΥ  ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ                                            2:16:51

9              ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ          ΚΩΣΤΑΣ  ΜΕΤΣΟΒΟ                              2:25:47

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ                                                                                             

ΓΕΝ          ΚΑΤ         ΕΠΩΝΥΜΟ             ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗ     ΟΜΑΔΑ  ΧΡΟΝΟΣ

1              ΓΡΕ          ΧΡΙΣΤΙΝΑ                ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ          1:33:32

 

5th KISSAVOS ROAD TOUR 2017

5kissavos tour

 

 

«5th Κissavos Road Tour»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Έπεσε η αυλαία του 2ήμερου Διασυλλογικού και ΟΡΕΝ Ποδηλατικού Αγώνα «5th Κissavos Road Tour» που διεξήχθη Σάββατο και την Κυριακή 29&30 Απριλίου για πέμπτη φορά στον τόπο μας από τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την «Cycling Hellas», με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δήμο Τεμπών και το Δήμο Αγιάς.
   Διεξήχθησαν δύο χωριστοί αγώνες, την 1η μέρα αγώνας Aτομικής Χρονομέτρησης 4,5 χιλ.με εκκίνηση Εθνική Οδός- διασταύρωση Γόννων Αμπελακίων και τερματισμός στα Αμπελάκια Κισσάβου και την 2η μέρα αγώνας αντοχής 106 χιλ. με εκκίνηση από Στόμιο, προς Τέμπη Αγ Παρασκευή, Εθνική οδό, στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι , αριστερά Κυψελοχώρι, Καλοχώρι, διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο, Ελευθέριο, Αγιά,Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο, πέρασμα μέσα από όλα τα παράλια της Λάρισας Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό και τερματισμό στην Καρίτσα. Στο 71 χιλιόμετρο για την κατηγορία Ανδρών διεξήχθη Σπριντ ανάβασης. Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+ και συμμετείχαν αθλητές από 26 ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδας και ανεξάρτητοι αθλητές από τις κοντινές πόλεις.
    Η όλη διοργάνωση άφησε πολύ ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους αθλητές, συνοδούς, Τοπικούς άρχοντες και θεατές που κατέκλεισαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές.
   Η « Cyclinghellas.gr » ανέλαβε το στήσιμο όλης της διοργάνωσης, η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού «POWER FM 93.2» την στόλισε ηχητικά και η οικογένεια του γνωστού Λαρισαίου φωτογράφου Σπύρου Τσαντόπουλου την στήριξε φωτογραφικά και με βιντεοσκόπηση. O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας υποδέχτηκαν ιδιαίτερα φιλόξενα τους αθλητές και συνοδούς προσφέροντας πίτες, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και χόρεψαν με παραδοσιακές στολές τοπικούς χορούς. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές μοιράστηκαν εκτός από τα μετάλλια των απονομών, αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα, νούμερα του αγώνα με τα λόγκο της διοργάνωσης, νερά, μπάρες, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά προιόντα, φρούτα, δώρα απονομών και προσφορές στις ταβέρνες των χωριών.
    Για την επιτυχία της ποδηλατικής εκδήλωσης και για την ασφάλεια των αθλητών συνεργάστηκαν και συντονίστηκαν περισσότερα από 70 άτομα που φύλαξαν διασταυρώσεις, έκλεισαν δρόμους , συνόδευσαν τους αθλητές είτε με μηχανές είτε με αυτοκίνητα. Εξαιρετικοί συνεργάτες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που υποστήριξαν δυναμικά τον αγώνα, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομου Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης, που διέθεσαν οχήματα και μηχανές, την Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (ΣΜΑΛ), το ΕΚΑΒ Λάρισας που διέθεσε όχημα πρώτων βοηθειών με γιατρό την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη Βάσω. Ευχαριστούμε θερμά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγιάς για το πλύσιμο δρόμων που πέρασαν οι αθλητές.
   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Αγιάς, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αμπελακίων και Καρίτσας και τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr»- Δαλαβίκα Κώστα και Δέσποινα και το «www.dalavikasbikes.gr».
    Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται προς όλους τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές: την εταιρεία «Τέμπη» του Κου Τάχα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που διέθεσε σε όλους τους αθλητές, τα «Ψυγεία Μουστάκας Αγιάς» για τα φρούτα σε όλους μετά τον τερματισμό, το Super market Α/S Αγορά για τις μπανάνες και μπάρες που διέθεσε σε όλους τους αθλητές, την Κα Αγγελικούλα Κυριτσάκα- «www.aggelikoulazaxari.gr/» για τους ξηρούς καρπούς που διέθεσε σε όλους τους αθλητές, τις ποδηλατικές εταιρείες www.bianchi.gr , www.ballistic.gr, www.clermont.gr , την «SANTINI» και την «ENDURA», την «Active Promotion» - Κα Τσίπα Στέλλα για το βανάκι που διέθεσε για τη μεταφορά των σακιδίων των αθλητών του 1ου αγώνα και την υποστήριξη στο κλείσιμο του αγώνα την 2η μέρα και τέλος τον Ολύμπιο Θανάση- «Baba beach» για τα ηχητικά σύνολα που διέθεσε στο Στόμιο, τα Ξενοδοχείο Χριστίνα στην Καρίτσα και το Ξενοδοχείο Αλεξίου στο Στόμιο για την προσφορά στη διαμονή αθλητών και τις Κυρίες Ζωή Σαραφείδου και Μαίρη Αναγνωστοπούλου για τη συνεδρία μασάζ που πρόσέφεραν στους κουρασμένους αθλητές στα ξενοδοχεία που διέμειναν.
   Δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα για την προβολή και στήριξη του αγώνα μας: την EΡΤ Περιφέρεια και Ραδιόφωνο- και ιδιαίτερα τον κο Μητρούσια «http://www.ert.gr/ert3/» για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη, την Ηλ. εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/» την Ηλ. εφημερίδα « http://www.postlarissa.gr/» που μας στηρίζουν ως βασικοί συνεργάτες και χορηγοί επικοινωνίας, το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Power fm 93.2- https://powerfm932.gr/ », για την ηχητική μουσική και μικροφωνική κάλυψη, τις Διαδικτυακές υπηρεσίες « http://32bit.gr/ » για την άψογη υποστήριξη των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων του «Ποδηλατικού ΑΣ Πηνειού» http://www.podilatikospineios.gr/ και «Cyclinghellas» - https://cyclinghellas.gr/el/ , τη Ραδιοφωνία Αγιάς http: « www.fm942.gr» την τηλεοπτική εκπομπή ΕΡΤ3 – Επιτροχών « http://epitrohon.gr/ », τις Ζωντανές μεταδόσεις
« https://www.livemedia.gr/ », την Ηλ. Εφημερίδα « http://www.thessnews.gr/», το Αθλητικό Ηλ. περιοδικό « www.qubo.gr », το «Ράδιο Θεσ/νίκη 94.5- http://www.rthess.gr/», το «Εν κινήσει» - ποδηλατική κοινότητα στο facebook και τέλος τον φίλο και γνωστό επαγγελματία φωτογράφο- φωτορεπόρτερ Σπύρο Τσαντόπουλο και τη σύζυγο, δημοσιογράφο Πασχάλη Βάσω που με τα παιδιά τους κάλυψαν φωτογραφικά και με βίντεο όλο τον αγώνα.
   Ο Πρόεδρος και το Δ/κό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, αθλητές, τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την βοήθεια που πρόσφεραν σε καίριες θέσεις, όλο το team της γραμματειακής υποστήριξης του αγώναν τον Αλυτάρχη Κο Βολικάκη Νίκο, την Κριτή Κα Πόπη Τσιγκιφλή και τον Έφορο αφίξεων Ροδακόπουλο Δημήτρη. Σε καίριες θέσεις τοποθετήθηκαν και βοήθησαν οι παρακάτω εθελοντές: Κορίνα Βασιλοπούλου, Βίκυ Μητσάκη, Σταυρίδης Σταύρος, Βίκυ Στάθη, Τίμος Μπαρμπούτης, Μαρίζα Τσότσα, Ευαγγέλου Εύη, Κώστα Μπαρμπαγιάννη, Ηρακλή Πολύζο, Μπάλιας Κώστας, Μάιρη Αναγνωστοπούλου, Λήδα Ζέλιου, Ντίνο Μπαμπαράμο και τους Δαλαβίκα Παναγιώτη, Δαλαβίκα Κυριάκο, Μπαρμπαγιάννη Αλέξανδρο μικρότερους σε ηλικία βοηθούς- αθλητές της ομάδας που ανέλαβαν την υδροδοσία των αθλητών.
   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 21 Mαίου, όπου στα Μετέωρα θα διεξαχθεί η διοργάνωση του «2ου METEORA MTB RACE- Βασίλης Ευσταθίου» ένας αγώνας θεσμός για την περιοχή και αφιερωμένος στη μνήμη του ποδηλάτη Βασίλη.
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων:

Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 4,5 χλμ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΠΟΛΗ

19

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:13:08

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

36

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΑΝΔΡΑΣ

0:13:16

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

13

ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΕΦΗΒΟΣ

0:13:22

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

34

ΖΕΓΚΛΗΣ  

ΝΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:13:35

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

31

RICE 

JUSTIN

ΑΝΔΡΑΣ

0:13:41

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

38

ΑΧΤΥΠΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:13:56

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

35

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:14:23

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

51

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

MASTER 40+

0:14:23

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

37

ΤΣΟΠΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΑΝΔΡΑΣ

0:14:27

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

53

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΚΏΣΤΑΣ

MASTER 40+

0:14:28

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

18

ΤΕΡΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:14:32

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

25

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:14:42

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

41

ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ 

ΣΤΑΥΡΟΣ

MASTER 30+

0:14:52

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

14

ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:14:55

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

23

ΤΡΙΠΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:15:12

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

44

ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ   

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

MASTER 40+

0:15:33

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ

27

ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:15:35

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

24

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:15:42

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

48

ΜΑΡΤΗΣ   

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

MASTER 40+

0:15:43

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

22

MILLER

MATTHEW

ΑΝΔΡΑΣ

0:15:51

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

58

ΣΤΑΘΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ

MASTER 50+

0:15:52

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ

40

ΜΑΡΚΟΣ 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

MASTER 30+

0:16:00

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

42

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  

ΚΏΣΤΑΣ

MASTER 30+

0:16:04

ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

52

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ   

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

MASTER 40+

0:16:36

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

43

ΡΟΜΠΟΤΟΣ   

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

MASTER 40+

0:16:44

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

33

ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΑΝΔΡΑΣ

0:16:58

Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

56

ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MASTER 50+

0:16:58

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

64

ΖΑΧΕΙΛΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

OPEN30

0:17:07

  ΓΟΝΝΟΙ

10

ΦΑΛΤΑΪΤΣ  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ

0:17:15

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

50

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ   

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

MASTER 40+

0:17:25

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

3

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΠΑΙΔΑΣ

0:17:28

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

76

ΝΤΑΟΥΚΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

MASTER 50+

0:17:29

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17

ΠΟΛΥΖΟΣ  

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:17:33

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

28

KIMBLE

KYLE

ΑΝΔΡΑΣ

0:17:55

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

75

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

OPEN50

0:18:02

  ΒΟΛΟΣ

6

ΑΛΒΑΝΟΣ    

ΜΑΡΚΟΣ

ΠΑΙΔΑΣ

0:18:08

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

66

ΔΟΥΚΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

OPEN30

0:18:32

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΔΗΛΆΤΕΣ

ΚΈΡΚΥΡΑ

57

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ  

ΝΙΚΟΣ

MASTER 50+

0:18:41

ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

69

ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

OPEN30

0:18:56

BLE Cycling Club

ΣΚΥΡΟΣ

73

ΒΛΑΧΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

OPEN40

0:18:59

  ΚΕΡΚΥΡΑ

63

ΜΟΥΡΟΣ

ΣΤΈΛΙΟΣ

OPEN30

0:19:02

  ΣΥΚΟΥΡΙΟ

54

ΝΤΑΟΥΤΗΣ  

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

MASTER 50+

0:19:13

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

11

ΑΡΚΟΥΔΗ, ΒΑΦΕΑ 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

ΓΥΝΑΙΚΑ

0:19:16

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

74

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

OPEN40

0:19:43

Α.Π.Σ. ΤΡΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

29

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:20:12

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

68

ΑΦΤΖΑΝΗΣ

ΣΟΦΟΥΛΗΣ

OPEN30

0:20:29

ΠΑΟΚ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

2

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΙΔΑΣ

0:20:31

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

5

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ  

ΖΗΣΗΣ

ΠΑΙΔΑΣ

0:20:33

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

72

ΠΟΛΥΖΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

OPEN40

0:20:41

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

71

ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

OPEN40

0:20:45

ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

60

ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

OPEN18

0:21:06

  ΑΓΙΑ-ΛΑΡΙΣΑΣ

39

ΠΟΔΗΜΑΤΑΣ  

ΓΙΑΝΝΗΣ

MASTER 30+

0:21:32

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

45

ΚΥΡΙΑΖΗΣ   

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

MASTER 40+

0:21:34

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

55

ΚΩΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MASTER 50+

0:21:45

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

67

ΓΙΑΒΑΣΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

OPEN30

0:21:50

  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

15

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΑΣ

0:22:17

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

7

ΚΕΧΑΓΙΑ  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ

0:22:37

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

9

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ

0:26:03

Π.Ο. ΒΟΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ

8

ΜΗΤΣΑΚΗ  

BIKY

ΓΥΝΑΙΚΑ

0:27:26

ΠΑΣ ΕΡΜΗΣ

 

Αγώνας Αντοχής 106χλμ

     ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

38

ΑΧΤΥΠΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

3:20:56

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

2

37

ΤΣΟΠΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

3:21:01

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

3

112

ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ   

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3:21:12

Π.Τ.Σ.ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

4

25

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

3:21:28

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

5

166

ΠΡΑΣΣΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

3:21:51

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6

31

RICE 

JUSTIN

3:22:10

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

7

178

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ 

3:22:22

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

8

35

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

3:22:35

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

9

34

ΖΕΓΚΛΗΣ  

ΝΙΚΟΣ

3:22:35

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

10

19

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

3:22:50

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

11

123

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ 

3:23:12

Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

12

163

ΠΡΑΣΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3:23:25

  ΛΑΡΙΣΑ

13

111

ΚΑΙΡΗΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

3:23:36

Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

14

122

ΚΗΠΟΥΡΟΣ     

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:23:46

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15

18

ΤΕΡΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3:23:50

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

16

125

ΦΛΩΡΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3:23:12

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΡΑΜΑ

17

24

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3:24:10

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

18

114

ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3:24:38

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

19

173

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3:24:46

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

20

121

ΒΑΣΙΛΑΣ     

ΙΩΑΝΝΗΣ

3:24:56

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

21

120

ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ     

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

3:24:10

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

22

113

ΚΟΥΒΕΛΑΣ  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3:25:12

Π.Τ.Σ.ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

23

165

ΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΒΑΪΟΣ

3:25:25

  ΚΑΡΔΙΤΣΑ

24

170

ΔΑΒΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

3:25:52

  ΑΘΗΝΑ

25

126

ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ   

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

3:26:03

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΡΑΜΑ

26

21

ΠΑΓΑΝΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

3:26:29

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

27

177

ΖΕΤΤΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3:27:25

1000 ΔΕΝΔΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28

27

ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3:27:25

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

29

171

ΜΥΛΩΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:29:09

  ΑΘΗΝΑ

30

124

ΠΑΣΧΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3:30:05

ΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

31

26

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ   

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3:32:33

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

32

22

MILLER

MATTHEW

3:33:10

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

33

108

ΜΟΥΣΙΑΣ   

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3:34:22

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

34

110

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

ΝΕΣΤΟΡΑΣ

3:36:35

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

35

174

ΔΕΛΛΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:39:15

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

36

33

ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ 

3:43:06

Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

37

109

ΜΠΑΛΚΟΥΡΑΝΙΔΗΣ  

ΔΗΜΟΣ

3:43:25

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

38

32

ΖΑΛΑΓΚΙΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3:44:03

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

39

28

KIMBLE

KYLE

3:44:14

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

40

23

ΤΡΙΠΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3:46:17

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

41

172

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

3:53:35

  ΚΑΡΔΙΤΣΑ

42

128

ΡΙΖΟΣ

ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΣ

4:04:40

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ

43

15

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4:11:35

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

44

106

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ 

ΛΟΥΚΑΣ

4:37:08

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

45

119

ΠΑΠΟΥΝΙΔΗΣ     

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

DNF

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

46

14

ΛΙΝΑΡΔΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

DNF

Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

47

29

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

DNF

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

48

107

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ   

ΙΩΑΝΝΗΣ

DNF

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣΤΕΡ 30+

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

41

ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ 

ΣΤΑΥΡΟΣ

3:40:05

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

2

40

ΜΑΡΚΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  

3:43:52

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

3

78

ΝΟΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3:48:07

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

4

39

ΠΟΔΗΜΑΤΑΣ  

ΓΙΑΝΝΗΣ

4:04:04

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣΤΕΡ 40+

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

85

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3:33:12

Π.Τ.Σ.ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

2

89

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3:34:30

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

3

53

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

3:34:50

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

4

51

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

3:38:04

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

5

46

ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΑΣ   

ΝΙΚΟΣ

3:40:31

ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6

48

ΜΑΡΤΗΣ   

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

3:40:43

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

7

50

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ   

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3:40:50

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

8

44

ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ   

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3:41:11

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ

9

52

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ   

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3:41:13

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

10

91

ΟΥΖΟΥΝΗΣ 

ΧΡΗΣΤΟΣ 

3:42:45

Π.Ο. ΒΟΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ

11

84

ΜΑΣΣΑΛΑΣ 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 

3:52:51

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

12

83

ΚΟΥΤΙΝΑΣ   

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:53:40

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

13

88

ΑΔΑΛΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ 

4:11:20

Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ

ΒΟΛΟΣ

14

86

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ    

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

DNF

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣΤΕΡ 50+

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

93

ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 

3:39:56

ΒΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

2

92

ΖΩΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3:42:40

ΠΑΣ ΤΡ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

3

57

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ  

ΝΙΚΟΣ

3:46:25

ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4

56

ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3:47:18

Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

5

95

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4:02:57

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

6

96

ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

4:07:02

ΠΑΣ ΤΡ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

7

55

ΚΩΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4:27:33

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

8

54

ΝΤΑΟΥΤΗΣ  

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

DNF

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

9

76

ΝΤΑΟΥΚΑΣ       

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

DNF

Α.Σ 1000 ΔΕΝΤΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

             
             
             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

102

ΓΑΤΗΣ

  3:22:35

ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 

ΤΡΙΚΑΛΑ

2

13

ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

3:22:48

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΤΡΑ

3

169

ΖΙΑΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

3:23:58

  ΑΘΗΝΑ

4

100

ΖΤΡΙΒΑΣ 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

3:25:40

Π.Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

5

12

ΚΟΛΕΤΑΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

3:31:43

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

6

179

ΠΑΛΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4:39:33

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

7

101

ΖΩΗΣ 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

DNF

ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 

ΤΡΙΚΑΛΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

167

ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ

3:39:27

  ΑΘΗΝΑ

2

99

ΚΑΡΑΙ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

3:53:05

Π.Τ.Σ.ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

3

1

ΑΛΕΞΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:55:13

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

4

6

ΑΛΒΑΝΟΣ    

ΜΑΡΚΟΣ

4:02:30

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

5

2

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  

ΓΙΑΝΝΗΣ

4:05:18

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

6

3

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

4:23:33

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

7

4

ΚΟΤΣΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4:27:48

Π.Ο. ΒΕΛΟΣ - BOTTECCHIA

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

8

168

ΤΟΥΝΤΑΣ

ΗΛΙΑΣ

DNF

  ΑΘΗΝΑ

9

5

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ  

ΖΗΣΗΣ

DNF

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ 18+

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

130

ΡΑΠΤΗΣ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3:56:14

   
2

129

ΧΑΤΖ-ΟΜΑΡ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

4:00:34

ΒΟΛΟΣ

ΒΟΛΟΣ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ 30+ 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

62

ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3:40:31

  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

2

131

ΝΤΟΥΝΤΙΑΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ

3:41:30

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ

3

132

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΘΕΜΗΣ

3:41:40

BIKELOVE KYRIAKOU

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

4

162

ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

3:48:30

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

5

63

ΜΟΥΡΟΣ

ΣΤΈΛΙΟΣ

3:51:50

ΣΥΚΟΥΡΙΟ

ΣΥΚΟΥΡΙΟ

6

68

ΑΦΑΤΖΑΝΗΣ

ΣΟΦΟΥΛΗΣ

4:02:40

ΠΑΟΚ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

7

66

ΔΟΥΚΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

4:05:00

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

8

136

ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ

4:35:30

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

9

67

ΓΙΑΒΑΣΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4:38:10

  ΓΙΑΝΙΤΣΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ 30+ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

133

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

4:35:00

BIKELOVE KYRIAKOU

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ 40+

 

 

 

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

175

ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ 

3:43:00

  ΒΟΛΟΣ

2

142

ΣΟΥΡΜΑΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3:48:46

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

3

137

ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3:53:58

  ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

4

140

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3:55:44

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ

5

71

ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4:00:34

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ

6

73

ΒΛΑΧΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

4:05:46

  ΚΕΡΚΥΡΑ

7

72

ΠΟΛΥΖΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4:06:01

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

8

139

ΜΩΡΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4:06:57

ΜΟΝΟΣ

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

9

138

ΚΑΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

4:43:33

  ΤΡΙΚΑΛΑ

10

176

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

DNF

ΟΔΥΣΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ

11

180

    κλείσιμο χρόνου

 
    ΚΑΤΗΟΡΙΑ OPEN 50+

       
ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

148

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3:48:03

  ΒΟΛΟΣ

2

149

ΚΑΡΑΓΑΤΣΟΓΛΟΥ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

κλείσιμο χρόνου

BIKE LOVE

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

3

146

CHILD

SHANE

κλείσιμο χρόνου

  Athens

4

164

ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

κλείσιμο χρόνου

  ΕΛΑΣΣΩΝΑ

             
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

       
ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΝΟΥΜΕΡΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΧΡΟΝΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΗ

1

10

ΦΑΛΤΑΪΤΣ  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

3:51:43

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

2

11

ΑΡΚΟΥΔΗ, ΒΑΦΕΑ 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

3:58:11

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΑΘΗΝΑ

3

161

ΖΑΓΟΥΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ 

4:20:25

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

4

77

ΛΑΜΠΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ 

4:36:03

Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

5

7

ΚΕΧΑΓΙΑ  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

DNF

ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ

ΛΑΡΙΣ

Σελίδα 1 από 5