2ο Κύπελλο Ανάβασης: 24η Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)


2ο Κύπελλο Ανάβασης: 24η Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

3ο Κύπελλο Ανάβασης: 24η Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

3ο Κύπελλο Ανάβασης: 24η Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

                                                                     ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

                                            «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής»

   Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώσει 2 Kύπελλα Αναβάσεων Δρόμου στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας. Συγκεκριμένα:

● Το «1ο Κύπελλο Ανάβασης - Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 18-9, με εκκίνηση από την Ελασσόνα και τερματισμό στο Λιβάδι.

● Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής» στις 23-10, με εκκίνηση από την Δήμητρα και τερματισμό στην Ανατολή.

Στους τρεις αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα στις  κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+, 40+, 50+ ,60+, OPEN 18+, 30+, 40+,50+.

Παράλληλα με τις 2 αναβάσεις θα διεξαχθούν και αγώνες για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά- Μίνι Μεγάλα. Συγκεκριμένα με το «1ο Κύπελλο Ανάβασης - Όλυμπος- 1η Ανάβαση Λιβαδίου» στις 18-9, θα διεξαχθεί αγώνας ανάβασης “1ο Junior Cup-Uphill” για τα Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα. Τέλος με το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-24η Ανάβαση Ανατολής» στις 23-10, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάβασης “2ο Junior Cup- Uphill” για τα Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

Το «2ο Κύπελλο Ανάβασης -Κίσσαβος-23η Ανάβαση Ανατολής» συνδιοργανώνει ο Σύλλογος  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ με το ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ και το Σύλολογο Ανατολιτών “Ιωάννης ο Πρόδρομος” και  την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr, είναι αγώνας  18 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί με αφετηρία  το χωριό Δήμητρα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:     ΜΙΝΙ, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+ ,60+ και OPEN 18+, 30+,40+,50+.  

ΠΟΛΗ:    Δήμητρα Αγιάς- Εκκίνηση ανάβασης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   Κυριακή 23/10/2016. Ώρα εκκίνησης ΜΙΝΙ 11.00π.μ. . Ώρα εκκίνησης υπόλοιπων κατηγοριών 12:00πμ.          

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Ανάβαση 18χλμ., προεκκίνηση  πλατεία Δήμητρας –>δρόμο Ανατολής-> Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Ανατολή.  Η διαδρομή των ΜΙΝΙ είναι 1.5 χιλιομέτρα με  εκκίνηση από το χωριό Δήμητρα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με  υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε  ιδιότητα.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι  τις 21/10 ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές  για καμία κατηγορία. 

Οι δηλώσεις των σωματείων  για τις κατηγορίες (ΜΙΝΙ, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ) θα αποστέλλονται  μαζικά στην ηλεκτρονική φόρμα: 
http://goo.gl/forms/zil8b3Nm8EQnPolh1

Οι δηλώσεις των ΟΠΕΝ  αθλητών θα αποστέλλονται στην ειδική  ηλεκτρονική φόρμα: 
http://goo.gl/forms/G51BmQbCXgnFT6TG2

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site:
www.podilatikospineios.gr και www.cyclinghellas.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 10:00 π.μ. έως 11:30π.μ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Θα διεξαχθεί στις  11:50 στο χώρο της εκκίνησης.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο του αγώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:   Οι αθλητές  Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει  στην Γραμματεία του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:  Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:   Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:  Κυπελλούχος των αναβάσεων  θα χαρακτηριστεί σε κάθε κατηγορία, ο πρώτος αθλητής των δύο  αγώνων, βάσει χρόνου και θα απονεμηθεί κύπελλο στον πρώτο κυπελλούχο. Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας κάθε αγώνα κυπέλλου θα απονεμηθεί έπαθλο,  μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3 ο  μετάλλιο, δίπλωμα, 4ο-5ο  και  6ο  δίπλωμα και  σε όλους  τους υπόλοιπους αθλητές -συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με τη επίσημη στολή της ομάδας τους.

ΕΠΑΘΛΑ:

Για όλους τους αθλητές του αγώνα και τους αθλητές του βάθρου θα μοιραστούν πολλά δώρα από  χορηγούς: 


● Το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέρει σε όλους τους αθλητές του αγώνα τις        ακόλουθες εκπτώσεις που ισχύουν μέχρι τέλος του έτους 2017 :
   -10%  ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ  BIANCHI, CUBE, CANNONDALE, FOCUS, WILIER  και BALLISTIC.
   -20%   ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ.
   - 15% ΣΤΑ  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ  ΓΥΑΛΙΑ
   -10-15% ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

·  Ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ  και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολιτών Ιωάννης  ο Πρόδρομος» προσφέρουν το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές.

·  Ο «Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου» προσφέρει κρασιά για τους νικητές του βάθρου.

·  H εταιρεία χυμών  «VIVA» προσφέρει χυμούς σε όλους τους αθλητές.

·  Το κατάστημα «ΜΟΥΛΙΑ- Ξηροί καρποί» προσφέρει  ξηρούς καρπούς σε όλους τους αθλητές.

· Η Κα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα προσφέρει χειροποίητες πρωτεϊνικές μπάρες σε όλους τους αθλητές.

·  Τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς»  προσφέρουν φρούτα μετά τον τερματισμό σε  όλους τους αθλητές.

·  Η εταιρεία Κυκλοποδηλατική - «Bianchi-Ballistic»  προσφέρει δώρα στους νικητές του βάθρου.

·  Η εταιρεία «ENDURA» προσφέρει 3  δώρoεπιταγές αξίας 35ευρώ  έκαστη με κλήρωση στους αθλητές.

· Το κατάστημα Ορειβατικών ειδών « OLYMPIOS PRO» προσφέρει δώρα  στους νικητές  ΜΙΝΙ αθλητές.

· Τέλος πολλά άλλα δώρα από την «Active Promotion»  θα προσφερθούν  στις απονομές όλων των κατηγοριών καθώς και σε όλους τους αθλητές.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ο αγώνας ανάβασης  “2ο Junior Cup- Uphill”  για τις μικρές κατηγορίες  θα διεξαχθεί ώρα 11πμ με εκκίνηση από το χωριό Δήμητρα και διαδρομή 1.5 χιλιομέτρων. Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό των αθλητών και  πριν από την εκκίνηση των μεγάλων κατηγοριών.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, τον υψομετρικό χάρτη, φόρμα συμμετοχής,  βρείτε στο site:
www.podilatikospineios.gr   Τηλ επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα, 6944255177 Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Υπεύθυνη Γραμματείας .