28η Ανάβαση Ανατολής- ΝΡ Ασφαλιστική- Δελτίο τύπου

1 Αντιγραφή

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών διοργανώθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «28η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ ασφαλιστική» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , την «Cyclinghellas.gr» και το Δήμο Αγιάς.

Με τον αγώνα αυτό έκλεισε ο κύκλος των αναβάσεων για το 2020 που ανέλαβε να διοργανώσει ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα δύο φημισμένα βουνά τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο.

Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικρούληδες αθλητές έτρεξαν αγώνα σιρκουί μέσα στο κέντρο της Αγιάς, οι μεγαλύτεροι εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από 5 χιλιόμετρα στο δρόμο για Μεγαλόβρυσου. Οι  μεγαλύτεροι αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία της φιλόξενης Ανατολής όπου
πλήθος κόσμου χειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών που τίμησαν τον αγώνα.

8 Αντιγραφή

  Ο Π.Α.Σ. Πηνειός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στην Cyclinghellas για την συνδιοργάνωση και τη συμβολή της, στο μέγα χορηγό του αγώνα την ΝΡ Ασφαλιστική.

Θερμά ευχαριστήρια απευθύνονται στους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ευχαριστίες απευθύνονται ακόμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κ Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για την άψογη συνεργασία στη φύλαξη των δρόμων και στο ΕΚΑΒ Λάρισας και την ιατρό Βάσω Αυγέρη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ραφιοφωνικό Σταθμό «Power fm93.2» - www.powerfm932.gr για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και την εταιρεία πληροφορικής «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο.

Όλο το φωτογραφικο υλικό του αγώνα δείτε στο www.cyclinghellas.gr

13 Αντιγραφή

Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους Μέγα χορηγούς του:

ΧΟΡΗΓΟΙ
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ:
"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση ποδηλατικών event, ποδηλατικών εκδρομών & ενοικιάσεις ποδηλάτων. "Δαλαβίκαςbikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

ΆΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
"Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"- εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" - ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση" - Γραφικές Τέχνες. "Κουτζεκλίδη" Χρώματα- εργαλεία-μονωτικά. 
"Εurofrost-Μουστάκας"- Εισαγωγές- εξαγωγές φρούτων.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την πρότυπη Σχολή Ποδηλασίας του:

Site: http: http://www.podilatikospineios.gr/
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=sVSGE1m5OWg
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059
☎️Πληροφορίες ✍️ στα τηλέφωνα:
6944255177   Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα
6980285295   Παναγιώτης  Μπούρικας

2nd Olympus Hill Climb-ΝΡ Ασφαλιστική - Δελτίου Τύπου

118953554 1726732724142043 4143359460595540037 n

«2nd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική»

     Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ η «Cycling Hellas» και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «2nd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική» στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου και στόχο είχε την  αφενός την τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Ολύμπου & παράκτιας γραμμής, αφετέρου την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

    Στον αγώνα συναντήθηκαν ποδηλάτες από διάφορα μέρη της χώρας  έτρεξαν και χάρηκαν το φυσικό τοπίο της περιοχής. Η εκκίνηση δόθηκε από την ιδιωτικό λιμένα “Savvi Marine” του  Πλαταμώνα και ακολουθώντας την όμορφη και διαδρομή των 22 χιλιομέτρων οι αθλητές τερμάτισαν στη θέση Πατωμένη στην Καλλιπεύκη Λάρισας.
    Ο Π.Α.Σ. Πηνειός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στην Cyclinghellas  για την συνδιοργάνωση και τη συμβολή της, στους μέγα χορηγούς του αγώνα την ΝΡ Ασφαλιστική και τον ιδιοκτήτη της μαρίνας τον Κο Σαββίδη Δημήτριο  για την άψογη φιλοξενία και την αθλοθέτηση των επάθλων.

118886737 316571296261874 7273788261851870934 n
    Θερμά ευχαριστήρια απευθύνονται στους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ευχαριστίες απευθύνονται ακόμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και Θεσσαλίας και  στην Ιατρό του αγώνα Κα Βάσω Αυγέρη.

     Το επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου στην «28η ποδηλατική ανάβαση Ανατολής».

     Όλο το φωτογραφικό υλικό του αγώνα δείτε στο www.cyclinghellas.gr

IMG 0076

    Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους Μέγα χορηγούς του:

ΧΟΡΗΓΟΙ
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ:
"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση ποδηλατικών event, ποδηλατικών εκδρομών & ενοικιάσεις ποδηλάτων. "Δαλαβίκαςbikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

ΆΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
"Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"- εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" - ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση" - Γραφικές Τέχνες. "Κουτζεκλίδη" Χρώματα- εργαλεία-μονωτικά.
"Εurofrost-Μουστάκας"- Εισαγωγές- εξαγωγές φρούτων.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την πρότυπη Σχολή Ποδηλασίας του:
Site: http: http://www.podilatikospineios.gr/
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=sVSGE1m5OWg
Facebook:
https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6944255177 Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα
6980285295 Παναγιώτης Μπούρικας

27η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ Ασφαλιστική

73047030 2312455505531440 3371236507711963136 n

                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                   

    Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών  διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «27η Ανάβαση Ανατολής» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , την «Cyclinghellas.gr», το Δήμο Αγιάς, τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος».

    Με τον αγώνα αυτό έκλεισε  ο κύκλος των αναβάσεων για το 2019 που ανέλαβε να διοργανώσει  ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο  και τον Κίσσαβο.

   Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικρούληδες αθλητές έτρεξαν αγώνα σιρκουί μέσα στο κέντρο της Αγιάς, οι μεγαλύτεροι  εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από 5 χιλιόμετρα στο δρόμο για Μεγαλόβρυσου ενώ όλοι οι  μεγαλύτεροι  αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και  τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία του γραφικού χωριού Ανατολή.
Αν Μ50
  Στην ηλιόλουστη Ανατολή  πλήθος κόσμου παραβρίσκονταν σε παράλληλη διοργάνωση των μανιταρόφιλων Θεσσαλίας οι οποίοι μαζί με τους φίλους του αθλήματος καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών δίνοντας μια γιορταστική νότα στο  κατάμεστο και φιλόξενο χωριό.

   Ο αγώνας αφιερώθηκε στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ θέλοντας να συμβάλει στον αγώνα που κάνει όλος ο απλός κόσμος της χώρας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι και τη θεραπεία του μικρού στη Βοστόνη. Τοποθέτησε έναν κουμπαρά στη γραμματεία του αγώνα και στον τερματισμό και η ανταπόκριση των αθλητών και των φίλων της ποδηλασίας ήταν συγκινητική καθώς το ποσό των 330 ευρώ συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν ήδη στον σχετικό λογαριασμό βοήθειας με τις ευχές  ο μικρός αγωνιστής να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

   Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα:  στην Περιφέρεια  Θεσσαλίας, στον  Δήμο Αγιάς στον «Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κ Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για την άψογη συνεργασία στη φύλαξη των δρόμων και στο ΕΚΑΒ Λάρισας και την ιατρό Βάσω Αυγέρη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ραφιοφωνικό Σταθμό  «Power fm93.2» - www.powerfm932.gr για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και την εταιρεία πληροφορικής «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο καθώς και τους χυμούς «VIVA»  χυμούς και  τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα φρούτα μετά τον τερματισμό. Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα      «http://www.larissanet.gr/» , η «ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ»  το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

ΜΜΑΓ

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που τίμησαν το σημερινό αγώνα. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού  την επόμενη χρονιά με νέους  μεγάλους αγώνες και διοργανώσεις από τον Ποδηλατικό Πηνειό και την Cyclinghellas.   

  Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα Πλαταμώνα
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
"Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
" Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:

Site: http://www.podilatikospineios.gr/
Facebook: Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός
You Tube: Ποδηλατικός Α Σ  Πηνειός

«1st Olympus Hill Climb - ΝΡ Ασφαλιστική»

2ΟΛ

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «1st Olympus hill climb»

   Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ η «Cycling Hellas» και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργάνωσαν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «1st Olympus hill climb» στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας διεξήχθη για πρώτη φορά στην περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου και στόχο είχε την  αφενός την τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Ολύμπου & παράκτιας γραμμής, αφετέρου την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

   Στον αγώνα συναντήθηκαν ποδηλάτες μικρών και μεγάλων κατηγοριών από διάφορα μέρη της χώρας και με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικράτησε, έτρεξαν και χάρηκαν το φυσικό τοπίο της περιοχής. Η εκκίνηση δόθηκε από το Λιμένα του Πλαταμώνα και ακολουθώντας τη διαδρομή 22 χιλιομέτρων οι αθλητές τερμάτισαν στη θέση Πατωμένη στην Καλλιπεύκη Λάρισας.
   Ο Π.Α.Σ. Πηνειός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στον συνδιοργανωτή Δήμο Δίου Ολύμπου που αγκάλιασε ενθουσιασμό το αθλητικό γεγονός , την Cyclinghellas  για την συνδιοργάνωση και τη συμβολή της, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και Θεσσαλίας, στην Ιατρό του αγώνα Κα Βάσω Αυγέρη.  0ΟΛ

   Θερμά ευχαριστήρια απευθύνονται σε όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ο αγώνας δρόμου που διεξήχθη θα συμπεριληφθεί μέσα στους στόχους  του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ και της Cyclinghellas θα καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή και θα βρεθεί μαζί με τον «Kissavo Road Tour»  και το «Tour of Daphne» στις προτεραιότητες για προβολή και ανάπτυξη καθώς αποτελούν  όλοι τουριστικούς πόλους έλξης για τις περιοχές και αναδεικνύουν το άθλημα της ποδηλασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

0.5ΟΛ
  Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
"Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
" Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.
   Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 20 Οκτωβρίου στην «27η ποδηλατική ανάβαση Ανατολής».       

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:

Site: http://www.podilatikospineios.gr/
Facebook: Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός
You Tube: Ποδηλατικός Α Σ  Πηνειός                                                                                                                 

 

1st Cyclinghellas Junior Festival

                                                           1st Cyclinghellas Junior Festival

IMG 3436

                                      Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το  ξεχωριστό ποδηλατικό event


   Την Κυριακή 23 Ιουλίου  στο εμπορικό κέντρο Θεσσαλία  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η «Cycling Hellas», η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων πολύ πετυχημένα συνδιοργάνωσαν  ένα πρωτότυπο ποδηλατικό event με την επωνυμία  «1st Cyclinghellas Junior Festival». Η διοργάνωση περιελάμβανε διασυλλογικούς αγώνες  ποδηλασίας δρόμου για μικρές αγωνιστικές κατηγορίες ενώ φιλοξένησε το πρωτοποριακό «HERO bike Festival 2030», που είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εξάλειψη της Φτώχειας. 

   Οι μικροί  αγωνιστικοί και  μη αγωνιστικοί ποδηλάτες από 2- 15 ετών  έτρεξαν  σε  πίστες που διαμορφώθηκαν ειδικά στον φιλόξενο και ασφαλή υπαίθριο χώρο του πάρκιγκ του Super market Σκλαβενίτη  και παρά την έντονη ζέστη που επικρατούσε, το θερμόμετρο της διάθεσης και της χαράς τους ήταν  αμείωτο!

    Στον διασυλλογικό αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές από 7 ποδηλατικά σωματεία στις κατηγορίες μίνι παμπαίδων και παίδων  αθλητών,  που  προσέφεραν  έντονη δράση και αγωνία στο φίλαθλο κοινό καθώς ο έντονος συναγωνισμός κυριάρχησαν σε όλες τις κατηγορίες.

64955652 2335744700000433 8570449313220526080 n

    Περισσότεροι από 100 λιλιπούτιοι ποδηλάτες ηλικίας 2-15 ετών απόλαυσαν τη μοναδική πίστα δεξιοτεχνίας με 17 εμπόδια- στόχους, την ειδική  πίστα baby bike run,  τον σαλίγκαρο και άλλες δράσεις…

    Όλα τα αγωνιστικά και μη αγωνιστικά παιδιά συναγωνίστηκαν, ψυχαγωγήθηκαν,  διασκέδασαν, έστειλαν μήνυμα  ελπίδας για το μέλλον και την αισιοδοξία ότι αυτός ο κόσμος μπορεί και πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο! Τέλος όλοι οι παραβρισκόμενοι συμμετείχαν σε κλήρωση πλούσιων ποδηλατικών δώρων και  απόλαυσαν δωρεάν πίτσα και δροσερούς χυμούς.

IMG 3337

    Το Δ/Σ του  Ποδηλατικού Α.Σ. Πηνειού ευχαριστεί την Ποδηλατική κοινότητα «Εν κινήσει», το κέντρο πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών και το «HERO bike Festival 2030» την «Cycling Hellas», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων  για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της πρωτότυπης εκδήλωσης.

    Ευχαριστεί  ακόμη το «S/M Σκλαβενίτη» για την παραχώρηση του χώρου και για την υποοστήριξη, «Power Fm 93.2» για την ηχητική διακόσμηση, τις διαδικτυακές επικοινωνίες «32bit.gr»  την «Pizza Fun» για την προσφορά της πίτσας, το κατάστημα Φυράματα Ζωοτροφές «Χάρης» στη Γιάννουλη για την προσφορά χυμών και νερών στους συμμετέχοντες και τέλος  το κατάστημα ποδηλάτων “Δαλαβίκαςbikes”  για την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή του στην εκδήλωση.

  Ο Πρόεδρος Π. Μπούρικας και όλο  το Δ/Σ του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τόσο τους  προπονητές όσο και τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη στήριξη.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

 • "Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
 • "Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
 • "Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
 • "ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
 • "Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
 • "Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
 • "Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
 • " Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
 • "32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
 • "Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
 • "Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.
Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:
Site: http://podilatikospineios.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/
Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059

 

Σελίδα 1 από 7