28η Ανάβαση Ανατολής- ΝΡ Ασφαλιστική- Δελτίο τύπου

1 Αντιγραφή

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών διοργανώθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «28η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ ασφαλιστική» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , την «Cyclinghellas.gr» και το Δήμο Αγιάς.

Με τον αγώνα αυτό έκλεισε ο κύκλος των αναβάσεων για το 2020 που ανέλαβε να διοργανώσει ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα δύο φημισμένα βουνά τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο.

Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικρούληδες αθλητές έτρεξαν αγώνα σιρκουί μέσα στο κέντρο της Αγιάς, οι μεγαλύτεροι εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από 5 χιλιόμετρα στο δρόμο για Μεγαλόβρυσου. Οι  μεγαλύτεροι αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία της φιλόξενης Ανατολής όπου
πλήθος κόσμου χειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών που τίμησαν τον αγώνα.

8 Αντιγραφή

  Ο Π.Α.Σ. Πηνειός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στην Cyclinghellas για την συνδιοργάνωση και τη συμβολή της, στο μέγα χορηγό του αγώνα την ΝΡ Ασφαλιστική.

Θερμά ευχαριστήρια απευθύνονται στους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ευχαριστίες απευθύνονται ακόμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κ Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για την άψογη συνεργασία στη φύλαξη των δρόμων και στο ΕΚΑΒ Λάρισας και την ιατρό Βάσω Αυγέρη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ραφιοφωνικό Σταθμό «Power fm93.2» - www.powerfm932.gr για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και την εταιρεία πληροφορικής «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο.

Όλο το φωτογραφικο υλικό του αγώνα δείτε στο www.cyclinghellas.gr

13 Αντιγραφή

Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους Μέγα χορηγούς του:

ΧΟΡΗΓΟΙ
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ:
"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση ποδηλατικών event, ποδηλατικών εκδρομών & ενοικιάσεις ποδηλάτων. "Δαλαβίκαςbikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

ΆΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
"Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"- εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" - ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση" - Γραφικές Τέχνες. "Κουτζεκλίδη" Χρώματα- εργαλεία-μονωτικά. 
"Εurofrost-Μουστάκας"- Εισαγωγές- εξαγωγές φρούτων.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την πρότυπη Σχολή Ποδηλασίας του:

Site: http: http://www.podilatikospineios.gr/
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=sVSGE1m5OWg
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059
☎️Πληροφορίες ✍️ στα τηλέφωνα:
6944255177   Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα
6980285295   Παναγιώτης  Μπούρικας