1ος ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΕΥΓΩΝ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΕΥΓΩΝ

Ο υψομετρικός χάρτης του αγώνα

20 3 2016mikri

1ος ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΕΥΓΩΝ

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ με την έγκριση της Ε.Ο.Π. συνδιοργανώνει με τον ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ τον «1ο διασυλλογικό αγώνα χρονομέτρησης ζευγών», στις 20 – 3- 2016 στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΑΝΔΡΩΝ- ΜΑΣΤΕΡ- ΟΠΕΝ.
Παρατήρηση : Όσον αφορά την κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι Έφηβοι θα τρέξουν με ελεύθερο πάτημα και κοινή βράβευση και φύλλο αγώνα. Εάν οι συμμετοχές των Εφήβων ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό θα γίνει ξεχωριστό φύλλο αγώνα.

ΠΟΛΗ: Λάρισα (Εκκίνηση στο χωριό Ελευθεραί).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 11:30

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ευθεία. Η στροφή είναι 12.500 χιλιόμετρα και οι κατηγορίες θα τρέξουν τα εξής χιλιόμετρα: Παίδες 1 στροφή, Έφηβοι 2 στροφές, Γυναίκες 2 στροφές, Άνδρες 3 στροφές, Μάστερ 3 στροφές, ΟΡΕΝ 2 στροφές.

ΠΟΛΗ: Λάρισα (Εκκίνηση στο χωριό Ελευθεραί).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών (ζευγών) που ανήκουν στην Ε.Ο.Π.
  2. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη.
  3. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής. Θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, για την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα απαγορεύονται αυτοκίνητα συνοδείας επειδή η στροφή είναι μικρή, θα υπάρχει σε σταθερό σημείο Service για την υποστήριξη των αθλητών.
  4. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία όλων των αθλητών για όλες τις κατηγορίες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι τις 18/3 ώρα 20:00μμ. Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: info@podilatikospineios.gr , info@dalavikasbikes.gr και με fax: 2410552815 υπόψη Κου Δαλαβίκα Κώστα. Οι αθλητές της κατηγορίας ΟΡΕΝ θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση στο        https://docs.google.com/forms/d/1pIi4GjFu9PBwczyRA_dJG13yq6YRUuVQ6PNJjunZJco/viewform?c=0&w=1

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, τον υψομετρικό χάρτη, φόρμα συμμετοχής, βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9:30 π.μ. έως 11:00π.μ.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Θα υπάρχει γιατρός στον χώρο του αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ: Ισχύουν οι κανονισμοί δρόμου της Ε.Ο.Π. (κεφ 5) για τη χρονομέτρηση ζευγών και όλοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι ενήμεροι γι αυτούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αθλητές Μάστερ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 10€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον αγώνα οι έξι νικητές θα βραβευτούν ως εξής : ο πρώτος θα πάρει μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, ο 4ος, 5ος,6ος δίπλωμα, εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το χωριό Ελευθεραί απέχει από τη Λάρισα 12 χλμ. και βρίσκεται στο δρόμο Λάρισας –Καρδίτσας . Τηλέφωνα διοργάνωσης: 6944226876 και 2410552815 Διευθυντής του αγώνα Δαλαβίκας Κων/νος. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.podilatikospineios.gr