22η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

   

  Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, διοργανώνει  αγώνα δρόμου 18 χλμ  με την επωνυμία “22η Ανάβασης Ανατολής 2014”που θα διεξαχθεί στην Ανατολή Αγιάς την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014. O αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Παίδων,Εφήβων,Ανδρών,Γυναικών,    MASTER 30+,40+,50+, 60+,OPEN έως 29, 30+,40+,50+. 

ΠΟΛΗ       Λάρισα (Εκκίνηση στο χωριό Δήμητρα).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ   Κυριακή 19/10/2014 και ώρα 10:30 (Παίδες ώρα 11:00)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ     Ανάβαση 18 χλμ., εκκίνηση χωριό Δήμητρα, τερματισμός στο χωριό Ανατολή  (Παίδες εκκίνηση από το 9ο χλμ.)                                                                                                                                                           ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και οι ΟΠΕΝ αθλητές με  υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Η διοργανώτρια ομάδα ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε  ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί  μέχρι  τις 18/10 ώρα 14:00μμ. Στη Γραμματεία έως 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορούν να προσέλθουν μόνο οι ΟΠΕΝ αθλητές  με συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις των σωματείων θα αποστέλλονται με mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και με fax: 2410552815 υπόψη Κου Δαλαβίκα Κώστα. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα βρείτε στο site: www.podilatikospineios.gr

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ    Οι αθλητές ΜΑΣΤΕΡΣ και ΟΠΕΝ για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 5€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση.

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ  Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

 ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ    Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  Ο πρώτος θα πάρει κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, εφόσον συμπληρωθούν αριθμητικά όλες οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρατεθεί γεύμα προσφορά του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και του καταστήματος  “Δαλαβίκαςbikes”.

Παρατήρηση :Για τους  αθλητές που θα συμμετάσχουν και θα τερματίσουν υπάρχει η δυνατότητα  εκτύπωσης διπλώματος από το sitewww.podilatikospineios.gr  του Συλλόγου  μας αν το επιθυμούν.

Πληροφορίες: Το χωριό Δήμητρα απέχει από τη Λάρισα 22 χλμ. και βρίσκεται στο δρόμο προς Αγιά – Αγιόκαμπο. Τηλέφωνα διοργάνωσης: 6944226876 και  2410552815 Δαλαβίκας Κων/νος. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.podilatikospineios.gr