27η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ Ασφαλιστική

73047030 2312455505531440 3371236507711963136 n

                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                   

    Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών  διοργανώθηκε σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «27η Ανάβαση Ανατολής» από τους συνδιοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ , την «Cyclinghellas.gr», το Δήμο Αγιάς, τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος».

    Με τον αγώνα αυτό έκλεισε  ο κύκλος των αναβάσεων για το 2019 που ανέλαβε να διοργανώσει  ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Δήμους και με την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr», στα πιο φημισμένα βουνά της Ελλάδας τον Όλυμπο  και τον Κίσσαβο.

   Στον αγώνα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλες τις κατηγορίες. Οι μικρούληδες αθλητές έτρεξαν αγώνα σιρκουί μέσα στο κέντρο της Αγιάς, οι μεγαλύτεροι  εκκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Αγιάς και τερμάτισαν μετά από 5 χιλιόμετρα στο δρόμο για Μεγαλόβρυσου ενώ όλοι οι  μεγαλύτεροι  αθλητές με εκκίνηση την Πλατεία Αγιάς κατευθύνθηκαν προς Γερακάρι, Δήμητρα και  τερμάτισαν μετά από 31 χιλιόμετρα στην πλατεία του γραφικού χωριού Ανατολή.
Αν Μ50
  Στην ηλιόλουστη Ανατολή  πλήθος κόσμου παραβρίσκονταν σε παράλληλη διοργάνωση των μανιταρόφιλων Θεσσαλίας οι οποίοι μαζί με τους φίλους του αθλήματος καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών δίνοντας μια γιορταστική νότα στο  κατάμεστο και φιλόξενο χωριό.

   Ο αγώνας αφιερώθηκε στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ θέλοντας να συμβάλει στον αγώνα που κάνει όλος ο απλός κόσμος της χώρας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι και τη θεραπεία του μικρού στη Βοστόνη. Τοποθέτησε έναν κουμπαρά στη γραμματεία του αγώνα και στον τερματισμό και η ανταπόκριση των αθλητών και των φίλων της ποδηλασίας ήταν συγκινητική καθώς το ποσό των 330 ευρώ συγκεντρώθηκαν μεταφέρθηκαν ήδη στον σχετικό λογαριασμό βοήθειας με τις ευχές  ο μικρός αγωνιστής να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

   Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα:  στην Περιφέρεια  Θεσσαλίας, στον  Δήμο Αγιάς στον «Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας κ Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς για την άψογη συνεργασία στη φύλαξη των δρόμων και στο ΕΚΑΒ Λάρισας και την ιατρό Βάσω Αυγέρη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ραφιοφωνικό Σταθμό  «Power fm93.2» - www.powerfm932.gr για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και την εταιρεία πληροφορικής «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο καθώς και τους χυμούς «VIVA»  χυμούς και  τα «Ψυγεία Μουστάκας- Αγιάς» για τα φρούτα μετά τον τερματισμό. Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα      «http://www.larissanet.gr/» , η «ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ»  το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

ΜΜΑΓ

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που τίμησαν το σημερινό αγώνα. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού  την επόμενη χρονιά με νέους  μεγάλους αγώνες και διοργανώσεις από τον Ποδηλατικό Πηνειό και την Cyclinghellas.   

  Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα Πλαταμώνα
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
"Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
" Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:

Site: http://www.podilatikospineios.gr/
Facebook: Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός
You Tube: Ποδηλατικός Α Σ  Πηνειός

«1st Olympus Hill Climb - ΝΡ Ασφαλιστική»

2ΟΛ

                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «1st Olympus hill climb»

   Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ η «Cycling Hellas» και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργάνωσαν τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «1st Olympus hill climb» στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας διεξήχθη για πρώτη φορά στην περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου και στόχο είχε την  αφενός την τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Ολύμπου & παράκτιας γραμμής, αφετέρου την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

   Στον αγώνα συναντήθηκαν ποδηλάτες μικρών και μεγάλων κατηγοριών από διάφορα μέρη της χώρας και με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικράτησε, έτρεξαν και χάρηκαν το φυσικό τοπίο της περιοχής. Η εκκίνηση δόθηκε από το Λιμένα του Πλαταμώνα και ακολουθώντας τη διαδρομή 22 χιλιομέτρων οι αθλητές τερμάτισαν στη θέση Πατωμένη στην Καλλιπεύκη Λάρισας.
   Ο Π.Α.Σ. Πηνειός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στον συνδιοργανωτή Δήμο Δίου Ολύμπου που αγκάλιασε ενθουσιασμό το αθλητικό γεγονός , την Cyclinghellas  για την συνδιοργάνωση και τη συμβολή της, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και Θεσσαλίας, στην Ιατρό του αγώνα Κα Βάσω Αυγέρη.  0ΟΛ

   Θερμά ευχαριστήρια απευθύνονται σε όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ο αγώνας δρόμου που διεξήχθη θα συμπεριληφθεί μέσα στους στόχους  του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ και της Cyclinghellas θα καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή και θα βρεθεί μαζί με τον «Kissavo Road Tour»  και το «Tour of Daphne» στις προτεραιότητες για προβολή και ανάπτυξη καθώς αποτελούν  όλοι τουριστικούς πόλους έλξης για τις περιοχές και αναδεικνύουν το άθλημα της ποδηλασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

0.5ΟΛ
  Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
"Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
" Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.
   Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 20 Οκτωβρίου στην «27η ποδηλατική ανάβαση Ανατολής».       

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:

Site: http://www.podilatikospineios.gr/
Facebook: Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός
You Tube: Ποδηλατικός Α Σ  Πηνειός                                                                                                                 

 

1st Cyclinghellas Junior Festival

                                                           1st Cyclinghellas Junior Festival

IMG 3436

                                      Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το  ξεχωριστό ποδηλατικό event


   Την Κυριακή 23 Ιουλίου  στο εμπορικό κέντρο Θεσσαλία  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η «Cycling Hellas», η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων πολύ πετυχημένα συνδιοργάνωσαν  ένα πρωτότυπο ποδηλατικό event με την επωνυμία  «1st Cyclinghellas Junior Festival». Η διοργάνωση περιελάμβανε διασυλλογικούς αγώνες  ποδηλασίας δρόμου για μικρές αγωνιστικές κατηγορίες ενώ φιλοξένησε το πρωτοποριακό «HERO bike Festival 2030», που είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εξάλειψη της Φτώχειας. 

   Οι μικροί  αγωνιστικοί και  μη αγωνιστικοί ποδηλάτες από 2- 15 ετών  έτρεξαν  σε  πίστες που διαμορφώθηκαν ειδικά στον φιλόξενο και ασφαλή υπαίθριο χώρο του πάρκιγκ του Super market Σκλαβενίτη  και παρά την έντονη ζέστη που επικρατούσε, το θερμόμετρο της διάθεσης και της χαράς τους ήταν  αμείωτο!

    Στον διασυλλογικό αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές από 7 ποδηλατικά σωματεία στις κατηγορίες μίνι παμπαίδων και παίδων  αθλητών,  που  προσέφεραν  έντονη δράση και αγωνία στο φίλαθλο κοινό καθώς ο έντονος συναγωνισμός κυριάρχησαν σε όλες τις κατηγορίες.

64955652 2335744700000433 8570449313220526080 n

    Περισσότεροι από 100 λιλιπούτιοι ποδηλάτες ηλικίας 2-15 ετών απόλαυσαν τη μοναδική πίστα δεξιοτεχνίας με 17 εμπόδια- στόχους, την ειδική  πίστα baby bike run,  τον σαλίγκαρο και άλλες δράσεις…

    Όλα τα αγωνιστικά και μη αγωνιστικά παιδιά συναγωνίστηκαν, ψυχαγωγήθηκαν,  διασκέδασαν, έστειλαν μήνυμα  ελπίδας για το μέλλον και την αισιοδοξία ότι αυτός ο κόσμος μπορεί και πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο! Τέλος όλοι οι παραβρισκόμενοι συμμετείχαν σε κλήρωση πλούσιων ποδηλατικών δώρων και  απόλαυσαν δωρεάν πίτσα και δροσερούς χυμούς.

IMG 3337

    Το Δ/Σ του  Ποδηλατικού Α.Σ. Πηνειού ευχαριστεί την Ποδηλατική κοινότητα «Εν κινήσει», το κέντρο πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών και το «HERO bike Festival 2030» την «Cycling Hellas», την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων  για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της πρωτότυπης εκδήλωσης.

    Ευχαριστεί  ακόμη το «S/M Σκλαβενίτη» για την παραχώρηση του χώρου και για την υποοστήριξη, «Power Fm 93.2» για την ηχητική διακόσμηση, τις διαδικτυακές επικοινωνίες «32bit.gr»  την «Pizza Fun» για την προσφορά της πίτσας, το κατάστημα Φυράματα Ζωοτροφές «Χάρης» στη Γιάννουλη για την προσφορά χυμών και νερών στους συμμετέχοντες και τέλος  το κατάστημα ποδηλάτων “Δαλαβίκαςbikes”  για την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή του στην εκδήλωση.

  Ο Πρόεδρος Π. Μπούρικας και όλο  το Δ/Σ του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τόσο τους  προπονητές όσο και τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη στήριξη.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

 • "Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
 • "Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
 • "Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
 • "ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
 • "Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών
 • "Δαλαβίκας bikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα
 • "Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
 • " Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
 • "32 bit"-  εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
 • "Larissanet" -  ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
 • "Εντύπωση"  - Γραφικές Τέχνες.
Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ:
Site: http://podilatikospineios.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/
Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059

 

4th Meteora mtb race-

1

“ 4th Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου

Την Κυριακή 21 Απριλίου  διεξήχθη για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ποδηλατικός αγώνας με την επωνυμία “ 4th Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου” με συνδιοργανωτές τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, την «Cyclinghellas.gr», την Περιφέρεια Θεσσαλίας ( Ενότητα Τρικάλων ) και το Δήμο Μετεώρων. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο Βασίλη και στην οικογένεια του.  Ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν  διπλός : αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη  της διοργάνωσης, καθώς φάνηκε ότι άφησε τις καλύτερες  εντυπώσεις και θετικά σχόλια στους αθλητές, συνοδούς και φίλους του αθλήματος για τη διαδρομή και την οργάνωση. ΟΡΕΝ αθλητές σε πολλές κατηγορίες από 15 ετών και άνω καθώς και ηλεκτρικά ποδήλατα από κοντινές και μακρινές περιοχής της Ελλάδας πήραν εκκίνηση από το Καστράκι και μέσα από συνεχή πολύ τεχνικά μονοπάτια, υψομετρικά που έφταναν τα 1000μ, με κλίσεις και σκαμπανεβάσματα να κυμαίνονται σε πολλά σημεία της διαδρομής, απόλαυσαν την ποικιλία φυσικού τοπίου και θαύμασαν τους βράχους των Μετεώρων που εκτείνονταν στο μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής τερματίζοντας στην Κεντρική πλατεία  Καστρακίου. Η Καλαμπάκα, το Καστράκι , η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενότητα Τρικάλων, η Μητρόπολη  Σταγών και Μετεώρων και  ο Δήμος Μετεώρων βρέθηκαν  στο προσκήνιο της υποδοχής και της φιλοξενίας των αθλητών! Η Οργανωτική ομάδα της «Cyclinghellas.gr» και ο ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει  να εκφράσει  θερμά στους Τοπικούς άρχοντες για την πολύτιμη υποστήριξη και άψογη συνεργασία!

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στην Αστυνομία Καλαμπάκας για την κινητοποίηση και φύλαξη δρόμων, στο ΕΚΑΒ που απέστειλε όχημα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, στους εθελοντές  του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, στους Διασώστες της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, στο Σύλλογο Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ.,στους φίλους της ENDUROMANIA και σε όλους τους εθελοντές – κριτές και φίλους του αγώνα για την άψογη κάλυψη κατά μήκος της διαδρομής.

Οι εμπνευστές του αγώνα Κος Μπαταλογιάννης Χρήστος και Λαγούδης Παναγιώτης επιμελήθηκαν τις διαδρομές κ τα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης.

Υπό την μουσική υπόκρουση και χορηγού ραδιοφωνικού Σταθμού της Θεσσαλίας του «POWER FM 93.2» , έγιναν οι τερματισμοί του αγώνα. Στην μεγάλη διαδρομή των 32 χιλιομέτρων πρώτος στην κατηγορία ΟΡΕΝ 18+ και πρώτος της γενικής κατάταξης αναδείχθηκε ο Πετρίδης Θεόδωρος στον πολύ καλό χρόνο των 1:38. Στην κατηγορία 30+ πρώτος τερμάτισε ο Παπασάββας Μιχάλης, στην κατηγορία 40+ ο Παπουνίδης Χάρης, στη 50+ ο Μπαλάσκας Τάκης , στις γυναίκες η  Αλεξάνδρα Αδάμ και στην μικρή κατηγορία έως 18 χρονών ο Γεωργιάδης Νικόλαος. Αντίστοιχα στην διαδρομή των 17 χιλ στην κατηγορία των παίδων 15-18 πρώτος ο Αθανασιάδης Αλέξανδρος , στην 18+ ο Μπέκος  και τέλος στις γυναίκες η Χάρη Μάλλιαρη. Στα ηλεκτρικά έφτασε στον τερματισμό  ο Νίκος Νέζας.

Στους πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης προσφέρθηκαν μεγάλα δώρα από χορηγούς κ έγινε κλήρωση πολών δώρων για όλους τους αθλητές. Στους πρώτους τρείς αθλητές όλων των κατηγοριών προσφέρθηκαν κρασιά από την «Οινοποιητική εταιρεία Λούδας» σε όλους τους αθλητές του αγώνα σε τρία σημεία υδροδοσίας και ανεφοδιασμού προσφέρθηκαν ενεργειακά τζελ ισοτονικά και ένα εκπλητικό πρωτεινούχο γεύμα αποκατάστασης στο τέλος του αγώνα από την εταιρεία «Ethic sport», όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές απόλαυσαν γεύμα που προσφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα από την «Ταβέρνα ΔΙΑΣ» και  πλούσια παραδοσιακά εδέσματα από τις γυναίκες του χωριού Καστράκι. Από το Μοναστήρι μεγάλο Μετεώρο προσφέρθηκαν εικονίτσες αναμνηστικές για όλους και από τη διοργάνωση μετάλλια και τα νούμερα του αγώνα ως αναμνηστικά.

Η οργανωτική ομάδα της «Cyclinghellas.gr»  ευχαριστεί ολόψυχα  τους αθλητές και τις ομάδες τους, που τίμησαν με την παρουσία τους, όλους τους θεατές και φίλους που παραβρέθηκαν στην Πλατεία Καστρακίου δείχνοντας μας την εμπιστοσύνη τους στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Η παρουσία σας, μας δίνει το κουράγιο και τη δύναμη να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά, ακόμα καλύτερα. Εσείς, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα: https://cyclinghellas.gr/el/agones/apotelesmata-agonon/a2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι η “Cyclinghellas” έχει ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για έναν νέο αγώνα που επιθυμεί να καθιερώσει στο μυθικό βουνό του Ολύμπου. Στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται  να διεξαχθεί το «1st Olympus MΤΒ Race».

Χορηγοί της διοργάνωσης τους οποίους ευχαριστούμε  ιδιαίτερα ήταν οι:

 • De-tox cafe
 • The medical project
 • Techsupport
 • Ethicsport
 • Physiopraxis (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
 • Endura
 • Ksports
 • Monkey bike shop
 • Forlabels
 • Δαλαβίκας bikes

Χορηγοί επικοινωνίας:

 • ΕΡΤ Περιφέρεια & ΕΡΤ 3
 • Power fm93.2
 • Larissanet
 • Livemedia
 • Cycle365
 • Kalabakacity.gr
 • stagonnews.gr

Άλλοι χορηγοί:

 • Loudas wine house
 • Café ιθωμη
 • Chicco doro cafe
 • Rhapsody net
 • Online ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • Suzuki (ΚΑΡΟΥΤΑΣ)
 • Ταβέρνα ‘Γαρδένια’ Καστράκι
 • Ταβέρνα ΔΙΑΣ
 • Ταβέρνα Παράδεισος
 • Ταβέρνα Βαβίτσας
 • Κρεοπωλείο Αλιάγα
 • Φροντιστήριο μαθηματικών ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ
 • Οικοδομικά υλικά ΠΑΠΠΑΣ
 • Hotel tsikeli meteora
 • Hotel pyrgos adrachti
 • Οπωροπωλείο ‘σταγων γη’
 • Camping vrachos
 • Hobby shop παπατζιμοπουλος
 • Πρατήριο καυσίμων ΄τσομπικας’
 • Διαδικτυακά μαθήματα γερμανικών ‘ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ’
 • Μπαταλογιαννη Ζωή ενοικιαζόμενα δωμάτια
 • Βασιλική Ζιωγα Spartacus rooms
 • Ταβέρνα Ζιωγα
 • Αγγλικά welcome to knowledge

6th Kissavos Road tour

56624544 798765563835194 8565078104429559808 n

                                                           «6th Κissavos Road Tour»
                          Ο Νομός Λάρισας υποδέχτηκε μια μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση!

Με πολλή μεγάλη επιτυχία τo Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο Ποδηλατικός Α. Σ. «ΠΗΝΕΙΟΣ», η «Cycling Hellas» , η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργάνωσαν τον 2 ήμερο αγώνα με την επωνυμία «6thKissavos Road Tour 2019» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Πρόκειται για έναν καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό αγώνα που αποτελεί αγώνα στόχο και προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώρα. Σκοπός της διοργάνωσης αφενός η τουριστική ανάδειξη του Κισσάβου και των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Διεξήχθησαν δύο χωριστοί αγώνες, την 1η μέρα αγώνας Aτομικής Χρονομέτρησης 7,5 χιλ.με εκκίνηση το Στόμιο και τερματισμός στην Καρίτσα Κισσάβου και την 2η μέρα αγώνας αντοχής 106 χιλ. με εκκίνηση από Στόμιο, προς Τέμπη Αγ Παρασκευή, Εθνική οδό, στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι , αριστερά Κυψελοχώρι, Καλοχώρι, διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο, Ελευθέριο, Αγιά,Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο, πέρασμα μέσα από όλα τα παράλια της Λάρισας Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό και τερματισμό στην Καρίτσα. Στο 71 χιλιόμετρο για την κατηγορία Ανδρών διεξήχθη Σπριντ ανάβασης. Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+ και συμμετείχαν αθλητές από 33 ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδας και ανεξάρτητοι αθλητές από τις κοντινές πόλεις, καθώς και 15 αθλητές από το εξωτερικό.  

56408579 2102975639815918 2562992317656989696 n

Η όλη διοργάνωση άφησε πολύ ευχαριστημένους τους αθλητές, συνοδούς, που κατέκλεισαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές τους.

Πρώτος στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκε ο αθλητής του ΠΟ Βόλου ο Χριστόπουλος Παναγιώτης, 2ος ο Κυριακίδης Γιάννης, 3ος ο Σούλιος Ζήσης. Στην κατηγορία εφήβων την τριάδα του βάθρου απαρτήσαν οι: Μούτσιος Μαρτίνος, Σακελαρόπουλος Ηλίας και Κόκκαλης Δημοσθένης και στην κατηγορία παίδων οι Λουκόπουλος Ανδρέας, Αρβανίτου Νικηφόρος και Ντέλλας Απόστολος. Στο σπρίντ ανάβασης που διεξήχθη στο 71 χιλιόμετρο για την κατηγορία Ανδρών, νικητές αναδείχθηκαν οι 1ος Πολυπαθέλης Γεώργιος, 2ος Ζουναρέλης Νικόλαος, 3ος Φλώρος Δημήτρης.

Η « Cyclinghellas.gr » ανέλαβε το στήσιμο όλης της διοργάνωσης, η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού «POWER FM 93.2» την στόλισε ηχητικά και η διαδικτυακές επικοινωνίες «32.bit » επιμελήθηκαν την χρονομέτρηση των αθλητών.

Για την επιτυχία της ποδηλατικής εκδήλωσης και για την ασφάλεια των αθλητών, κινητοποιήθηκε συνεργάστηκε και συντονίστηκε μεγάλος αριθμός ανθρώπων, φυλάσσοντας διασταυρώσεις, κλείνοντας δρόμους, συνοδεύοντας με μηχανές μεγάλα γκρουπ αθλητών, ακινητοποιώντας αυτοκίνητα. Εξαιρετική η συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητόδρομου Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, που διέθεσαν οχήματα και μηχανές και κάλυψαν με ασφάλεια το πέρασμα των αθλητών. Υποστηρικτές και δυναμικοί συνεργάτες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (ΣΜΑΛ), το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας που διέθεσε όχημα πρώτων βοηθειών με γιατρό την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη Βάσω.

Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους βοηθούς και εθελοντές που βοήθησαν σε καίρια σημεία της διαδρομής και συνέβαλαν στο ασφαλές πέρασμα των αθλητών.

57032177 1337511636396651 1193404337330585600 n

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Αγιάς, και τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr»- Δαλαβίκα Κώστα και Τσεσμετζίδου -Δαλαβίκα Δέσποινα. Στον αγώνα και στις απονομές παραβρέθηκε η Κα Αλεξανδρίδου Βάσω υποψήφια Δήμρχος Αγιάς και μέλος του Δ/κού της ένωσης Τ. Βουλευτών &ευρωβουλευτών, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα καθώς ήταν αυτή που μας έδωσε την ιδέα της διοργάνωσης αυτού του αγώνα πριν χρόνια, μας παρακίνησε και μας βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση του όλα αυτά τα χρόνια!

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές που πρόσφεραν διάφορα προϊόντα της επιχείρησης τους και κάλυψαν ενεργειακά τους αθλητές: την εταιρεία «Τέμπη»-  « www.tempi.gr/» του Κου Τάχα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το «Super market Α/S Αγορά» - https://asagora.gr/»
για τις μπανάνες και μπάρες που διέθεσε, την Κα Αγγελικούλα Κυριτσάκα- « «www.aggelikoulazaxari.gr» για τους ξηρούς καρπούς, τους Ελληνικούς χυμούς «Viva» - www.hellenicjuices.gr/ για τους χυμούς.

Ευχαριστούμε για τις ποδηλατικές εταιρίες «SANTINI» , www.bianchi.gr , www.ballistic.gr, www.clermont.gr για την υποστήριξη, την «Active Promotion» - Κα Τσίπα Στέλλα για το βανάκι που έκλεισε τον αγώνα από τη θέση «σκούπα», τα ξενοδοχεία «Hotel Χριστίνα» στην Καρίτσα και «Hotel Αλεξίου» και «Hotel Vlassis» στο Στόμιο για την προσφορά στη διαμονή αθλητών.

Δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε θερμότα τα τους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα για την προβολή και στήριξη του αγώνα μας: την EΡΤ Περιφέρεια και Ραδιόφωνο- και ιδιαίτερα τον κο Μητρούσια « http://www.ert.gr/ert3/» για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη, το « Livemedia » τους βασικούς συνεργάτες και χορηγούς επικοινωνίας, το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Power fm 93.2- https://powerfm932.gr/ », για την ηχητική μουσική και μικροφωνική κάλυψη, τις Διαδικτυακές υπηρεσίες « http://32bit.gr/, την ποδηλατική κοινότητα «Εν κινήσει».

Ο Πρόεδρος και το Δ/κό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, αθλητές, τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την βοήθεια που πρόσφεραν σε καίριες θέσεις, όλο το team της γραμματειακής υποστήριξης του αγώνα.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους βασικούς χορηγούς του:

"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα

"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα

"Bruno Coffee stores" -αλυσίδα καφέ

"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία

"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση αθλητικών event και εκδρομών

"Δαλαβίκας bikes"- κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

"Service Αφοί Νταούτη" στη Λάρισα

" Powerfm 93.2" -το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας

"32 bit" -εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών" στη Λάρισα

"Larissanet" -ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας

"Εντύπωση" -Γραφικές Τέχνες.

Συγχαρητήρια απευθύνονται σε όλους τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς που συμμετείχαν στον αγώνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του Συλλόγου δίνεται στις 21 Απριλίου, όπου στα Μετέωρα θα διεξαχθεί η διοργάνωση του «4th METEORA MTB RACE- Βασίλης Ευσταθίου» ένας αγώνας θεσμός για την περιοχή και αφιερωμένος στη μνήμη του ποδηλάτη Βασίλη.

56790784 1220614331446188 944067875046424576 n

 

Σελίδα 1 από 7