«3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ» 2018

20180930 140311

                                                   «3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ»
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου διεξήχθη για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “3η Ανάβαση Λιβαδίου ”, με συνδιοργανωτή τον Σύλλογό μας, Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, σε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, την Κοινότητα Λιβαδίου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr .

Ο καθιερωμένος αγώνας ανάβασης πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες για τους αθλητές και τους διοργανωτές λόγω της συνεχόμενης βροχής. Παρόλα αυτά όμως σωματεία και ΟΠΕΝ αθλητές από όλη την Ελλάδα τίμησαν τη διοργάνωση στις κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ  30+,40+,50+,60+ OPEN 18+, 30+,40+,50+. Αφετηρία του αγώνα η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας. Οι μικρές κατηγορίες διάνυσαν συγκεκριμένη απόσταση ανάλογα την κατηγορία τους και οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την μικτή διαδρομή 35 χιλιομέτρων που κορυφωνόταν υψομετρικά όσο πλησίαζε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τελικό τερματισμό στην Πλατεία του χωριού. Ο αγώνας αποτέλεσε το δεύτερο κατά σειρά από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο.

Το βάθρο των απονομών σε όλες τις κατηγορίες πλαισιώθηκε από δυνατούς ανηφορίστες αθλητές. Στην κατηγορία των Ανδρών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Ζέγκλης Νίκος, 2ος ο Κουντάκης Αλέξιος και 3ος Φραγκούλης Άγγελος, αθλητές που μαζί με πολλούς άλλους τιμούν ανελλιπώς όλες τις αναβάσεις που διοργανώνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ τα τελευταία χρόνια.

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Για την σπουδαία συνεργασία οφείλει να ευχαριστήσει τον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την Κοινότητα Λιβαδίου για την άριστη συνεργασία και το γεύμα που πρόσφεραν στους αθλητές, καθώς και όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και παραβρέθηκαν στον αγώνα. Για την άριστη κινητοποίηση και φύλαξη των δρόμων ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, για τη προσφορά οχήματος πρώτων βοηθειών που ήταν σε επιφυλακή σε όλη την διάρκεια όλων των εκκινήσεων την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα Κα Αυγέρη Βάσω.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.

Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους τοπικούς χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν για άλλη μία φορά αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: την εταιρεία αυτοκινήτων «Ευαγγέλου Α.Ε» , την εταιρία «Τυροκομικών Λέκκας» , το σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος» που προσέφερε ενεργειακές μπάρες για όλους τους αθλητές, το καφέ «Marche» που προσέφερε τα νερά της υδροδοσίας των αθλητών, το φυσικοθεραπευτήριο «Physio-kinisis» που προσέφερε στους 10 πρώτους τερματίσαντες αθλητές χαλαρωτικό μασάζ, το καφέ ζαχαροπλαστείο «Αρχοντικό», τα τυροκομικά «Βοσκός», το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «WELCOME STORES» – Καλαμάτας στην Ελασσόνα.

Ακόμα ευχαριστεί την ασφαλιστική εταιρεία «ΝΡ» κ ιδιαίτερως τους κυρίους Ν. Ζάχο, Ν.Κυρανά, Αθ. Λελεδάκη και Κο Ευθ. Γκέφο, την εταιρεία χυμών «VIVA» που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου» για τα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την έκδοση αποτελεσμάτων και για τα χρέη γραμματείας του αγώνα την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas», την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία «ENDURA» και «SANTINI», τις εταιρίες «CUBE», «SMP», «Fizik». Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας ήταν Ηλεκτρονική εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/» και το «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο και τελευταίο ποδηλατικό ραντεβού δίνουμε στην «26η Ανάβαση Ανατολής» στις 30 Οκτωβρίου.

Όλο το φωτογραφικό υλικό και τα αποτελέσματα του αγώνα έχει αναρτηθεί στο «www.cyclinghellas.gr»