Νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ

2 ΜΑΣΤΕΡ ΠΑΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣΤΕΡ 4 & 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι Μάστερ αθλητές  του Συλλόγου μας  εκπροσώπησαν επάξια τον Ποδηλατικό  ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  δρόμου που διεξήχθη στις 4 & 5 Ιουλίου  στην Αιδηψό, σημειώνοντας σπουδαίες νίκες και πραγματοποιώντας  μια άριστη εμφάνιση στο μεγάλο  σύνολο των 199 αθλητών που πήραν μέρος!

0 ΜΑΣΤΕΡ ΠΑΝ

 Ο Αραμπατζής Δημήτριος ήταν ο πρωταγωνιστής του διημέρου καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο βάθρο της αντοχής  και 5ος στη γενική κατάταξη,  ενώ την προηγούμενη στ ο Χρονόμετρο κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία του και 9η γενικής!  Ο Τζαβέλας Θανάσης διακρίθηκε στο χρονόμετρο λαμβάνοντας  την 5η θέση και 12η γενικής  και στην αντοχή τερμάτισε 32ος. Ο Κερκυραίος ανηφορίστας  Διονύσης Μάρτης  στην αντοχή κατέλαβε την 12η θέση στην κατηγορία του και 24ος γενικής  ενώ στο χρονόμετρο  29η θέση. Ο πρωτοεμφανιζόμενος  σε Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Μάστερ  Ανδρέας  Πασχάλης  σημείωσε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 14η θέση και 36η στην γενική! Ο Τάσος Μαντζαβίνος  που απείχε τα τελευταία 2 χρόνια επανήλθε δυνατά τερματίζοντας στην  22η θέση στην κατηγορία του και στην  41η στη γενική! Οι δυνατοί αθλητές μας  Μάρκου Θάνος  και  Πολύζος  Ηρακλής  τερμάτισαν στην  22η  και 35η  θέση αντίστοιχα,  ενώ ο Κουτίνας  Χρήστος εγκατέλειψε λόγω προβλήματος..

Πολύτιμη στάθηκε  η προσφορά των  Κώστα Μπάλια και Μιχάλη Στάθη που  συνόδεψαν υποστήριξαν, τροφοδότησαν  τους αθλητές μας  στον αγώνα της αντοχής και τον Δαλαβίκα Κώστα που παραβρέθηκε βοηθώντας στον αγώνα της ατομικής  χρονομέτρησης!

Το Δ/Σ του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές  για τις  προσωπικές τους  νίκες, ευχαριστεί τους συνοδούς για την σημαντική υποστήριξη  καθώς και τις συζύγους  των αθλητών που τους στηρίζουν!

Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ οφείλει πάντα να ευχαριστεί θερμότατα τους Μέγα χορηγούς του:

ΧΟΡΗΓΟΙ
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ:
"ΝΡ ασφαλιστική" – ασφαλιστική εταιρεία
"Cyclinghellas.gr" - οργάνωση ποδηλατικών event, ποδηλατικών εκδρομών & ενοικιάσεις ποδηλάτων. "Δαλαβίκαςbikes" - κατάστημα ποδηλάτων στη Λάρισα

ΆΛΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
"Powerfm 93.2" - το ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας
"32 bit"- εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών στη Λάρισα
"Savimarine"- Μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Barchetta"- coffee bar στη μαρίνα στον Πλαταμώνα
"Bruno Coffee stores"- αλυσίδα coffee
"Service Αφοί Νταούτη" - στη Λάρισα
"Larissanet" - ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα Θεσσαλίας
"Εντύπωση" - Γραφικές Τέχνες. "Κουτζεκλίδη" Χρώματα- εργαλεία-μονωτικά. 
"Εurofrost-Μουστάκας"- Εισαγωγές- εξαγωγές φρούτων.

Γνωρίστε τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την πρότυπη Σχολή Ποδηλασίας του:

Site: http: http://www.podilatikospineios.gr/
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=sVSGE1m5OWg
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.AS.Pineios/

Τηλ. 2410552815/ 6944255177/ 6974024059
☎️Πληροφορίες ✍️ στα τηλέφωνα:
6944255177   Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα
6980285295   Παναγιώτης  Μπούρικας