ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ 2015

 kopi pitas1                         ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ 2016

ΜΙΝΙ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗ ΕΒΕΛΙΝΑ 2η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, 2η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και 4η στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας .

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 3η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, 2η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και 3η στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας

ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, 4η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και 5η στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας.

ΔΡΟΣΟΣ ΕΡΜΗΣ 7η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, και 7η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας.

ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ο τραυματίας έσπασε το χέρι αρχή της αγωνιστικής περιόδου αλλά παρ όλα αυτά έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου.

ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου κυρίως σε αναβάσεις και στο ΜΤΒ.

ΜΟΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ καλή εμφάνιση 11η θέση για πρώτη χρονιά στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας και σε άλλους αγώνες Δρόμου κ ΜΤΒ.


ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ καλή εμφάνιση για πρώτη χρονιά σε αγώνες Δρόμου.

ΠΑΙΔΕΣ- ΕΦΗΒΟΙ

ΚΟΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2η νίκη στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας στην Σκυταλοδρομία, 4η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας, πολύ καλή εμφάνιση 8η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου και σε άλλους αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ.

ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2η νίκη στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας στην Σκυταλοδρομία, καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας για πρώτη χρονιά πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Δρόμου και Πίστας και σε άλλους αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ.

ΣΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και χρονόμετρο καθώς σε άλλους αγώνες δρόμου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2η νίκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ΑΜΕΑ ως πιλότος και 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑΜΕΑ ως πιλότος, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων ΜΤΒ, 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, 1η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας , 2η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας στην Σκυταλοδρομία

ΖΕΛΙΟΥ ΛΗΔΑ 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στην κατηγορία της, 3η στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας στο χρονόμετρο και 5η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας στην αντοχή και καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου.

ΚΑΚΑΕ ΖΩΗ 5η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας και 6η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ Ελλάδας στο χρονόμετρο.

ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞ Καλή εμφάνιση σε αγώνες και 2η θέση στο ΚissavosΜάραθων ΜΤΒ που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στην κατηγορία της, καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου και σε άλλους αγώνες Δρόμου.

ΑΝΔΡΕΣ

ΚΑΚΑΕΣ ΒΑΪΟΣ πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνες αν και φαντάρος μέσα στη χρονιά αυτή.

ΜΠΑΜΠΑΡΑΜΟΣ ΝΤΙΝΟΣ πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας 7η θέση στο χρονόμετρο και 9η στην αντοχή, 3η θέση στη τελική κατάταξη στο Κύπελλο Αναβάσεων που διοργάνωσε η ομάδα μας και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου κ συμμετοχή στο Παγκόσμιο κύπελλο ερασιτεχνών στη Σκύρο.

ΒΑΜΒΑΤΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας στην Σκυταλοδρομία και 5ος στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας, πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας και σε αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ και στο Κύπελλο Αναβάσεων που διοργανώσαμε.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας, 4η θέση στη τελική κατάταξη στο Κύπελλο Αναβάσεων που διοργάνωσε η ομάδα μας και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου.

ΜΑΚΡΟΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πρώτη χρονιά στην ομάδα και είχε πολύ καλή γενική εμφάνιση. Είχε πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας, 5η θέση στη τελική κατάταξη στο Κύπελλο Αναβάσεων που διοργάνωσε η ομάδα μας και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου.

ΚΑΡΑΔΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ πολύ καλή εμφάνιση για πρώτη χρονιά που συμμετείχε.

ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας στο χρονόμετρο και καλή εμφάνιση σε αγώνες δρόμου που συμμετείχε.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 8η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας και πολύ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου K. Ελλάδας στο χρονόμετρο και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου ΜΤΒ και τριάθλου που συμμετείχε.

ΚΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου που συμμετείχε.


ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου που συμμετείχε.


ΜΑΣΤΕΡ

ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 1η θέση , στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στην κατηγορία του, 1η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας, 4η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή

ΠΟΛΥΖΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1η θέση στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Ενόπλων Δυνάμεων 2η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας, 2η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, 9η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνες δρόμου που συμμετείχε.

ΒΑΛΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 4η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ. Ελλάδας και καλή εμφάνιση σε αγώνες ΜΤΒ που συμμετείχε.

ΝΤΑΟΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 8η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας, 1η θέση στην τελική κατάταξη των Κυπέλλων Αναβάσεων, καλή θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και στο χρονόμετρο και καλή εμφάνιση σε αγώνες ΜΤΒ και Δρόμου.

ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στην κατηγορία του και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου.

ΜΠΡΑΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στο χρονόμετρο, 9η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας και καλή θέση σε αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ που συμμετείχε.

ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 2η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και 1η θέση στην τελική κατάταξη των Κυπέλλων Αναβάσεων, πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνες δρόμου κυρίως αναβάσεις που συμμετείχε.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας και επίσης καλές εμφανίσεις σε διάφορους αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8η θέση στο Πρωτάθλημα Δρόμου Κ. Ελλάδας στην αντοχή και καλή εμφάνιση σε αγώνες Δρόμου και Βρεβετ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 7η θέση στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ Ελλάδας και καλή θέση σε αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ που συμμετείχε.

ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών στην κατηγορία του και καλή εμφάνιση σε αγώνες ΟΠΕΝ και Βρεβετ.