Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 
podilatodromia afisa

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ, Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των αυξημένων πλέον αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Η οικονομική κρίση επιδεινώνει κάθε μέρα τη ζωή όλων μας και ιδιαίτερα των ασθενέσθερων κοινωνικών ομάδων και προσθέτει δυστυχώς νέους φτωχοποιημένους δικαιούχους στις λίστες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ποδηλατοδρομία καλούνται οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές και όλοι οι πολίτες της πόλης μας, να συμμετάσχουν ως φυσικές παρουσίες (με το ποδήλατο τους) και να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης.

Την διοργάνωση θα στηρίξουν τα Επιμελητήρια ( Εμπορικό , Οικονομικό, Τεχνικό), ο Σ.Θ.Ε.Β., Εμπορικό Σύλλογο, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτκά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα Μπακογιάννη και Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Την εκδήλωση εθελοντικά υποστηρίζουν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλάτικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λάρισας.

Την τεχνική οργάνωση της εκδήλωσης θα υποστηρίξουν ο «Powerfm 93.2»,   τα ηχητικά «Ντούλας».

Εμπορικοί χορηγοί της ποδηλατοδρομίας είναι οι επιχειρήσεις: «Μέλισσα» ζυμαρικά, τα καταστήματα «Δαλαβίκαςbikes», τα νερά ΘΕΟΝΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή