«2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ»2017

20170910 DSC0247

                                                            «2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ»
                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πολύ επιτυχημένα διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “2η Ανάβαση Λιβαδίου ”, με συνδιοργανωτή τον Σύλλογό μας, Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, σε άριστη συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας τον  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών  και την υποστήριξη της Cyclinghellas.gr  .

   Ο καθιερωμένος αγώνας  ανάβασης στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία με τη  συμμετοχή 170 αθλητών και πλέον αθλητών  από πολλές  πόλεις της χώρας, στις  κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων,  Ανδρών, Μάστερ  30+,40+,50+,60+  OPEN 18+, 30+,40+,50+. Αφετηρία του αγώνα  η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας. Οι μικρές  κατηγορίες διάνυσαν συγκεκριμένη απόσταση ανάλογα την κατηγορία τους και οι μεγαλύτερες ποδηλάτησαν την μικτή διαδρομή 35 χιλιομέτρων που κορυφωνόταν υψομετρικά όσο πλησίαζε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τελικό τερματισμό στην Πλατεία του χωριού. Ο αγώνας αποτέλεσε το δεύτερο κατά σειρά από τους τρεις καθιερωμένους αγώνες ανάβασης που διοργανώνει κάθε χρονιά ο  ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ στα πιο φημισμένα βουνά της χώρα Κίσσαβο και Όλυμπο. 

  Το βάθρο των απονομών σε όλες τις κατηγορίες πλαισιώθηκε από δυνατούς ανηφορίστες αθλητές. Στην κατηγορία των Ανδρών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Κυριακίδης Γιάννης, 2ος Ζέγκλης Νίκος και 3ος Φραγκούλης Άγγελος, αθλητές που μαζί με πολλούς άλλους τιμούν ανελλιπώς όλες τις αναβάσεις που διοργανώνει ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ τα τελευταία χρόνια.

   Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Για την σπουδαία συνεργασία οφείλει να ευχαριστήσει  τον συνδιοργανωτή ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών και την Κοινότητα Λιβαδίου καθώς και όλους τους Τοπικούς άρχοντες που συνέβαλαν και  παραβρέθηκαν στον αγώνα. Για την υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα που επιφύλαξαν στους συμμετέχοντες αθλητές ευχαριστούμε τους κατοίκους του φιλόξενου χωριού. Για την άριστη κινητοποίηση και φύλαξη των δρόμων την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας  και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, για τη προσφορά οχήματος πρώτων βοηθειών που ήταν σε επιφυλακή σε όλη την διάρκεια όλων των εκκινήσεων την  Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και Ιατρό του αγώνα Κα Αυγέρη Βάσω.

  Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης την Εταιρεία αυτοκινήτων «Ευαγγέλου Α.Ε» , την εταιρία «Τυροκομικών Λέκκας» την «www.cyclinghellas.gr» που είχε την βασική υποστήριξη όλης της διοργάνωσης, το ποδηλατικό κατάστημα «www.dalavikasbikes.gr» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «POWER FM 93.2» για την ηχητική κάλυψη του αγώνα.

   Επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους  τοπικούς χορηγούς του αγώνα οι οποίοι ήταν αρωγοί σε αυτή τη ποδηλατική διοργάνωση: τον «Αγροτικό Μεταποιητικό Συνεταιρισμό Γυναικών ο ΣΟΦΡΑΣ» που επιμελήθηκε το γεύμα του τερματισμού για όλους τους αθλητές, το σούπερ μάρκετ «Βλαχοδήμος» που   προσέφερε ενεργειακές μπάρες για όλους τους αθλητές, το καφέ  «Marche»  που προσέφερε τα νερά της υδροδοσίας των αθλητών, το φυσικοθεραπευτήριο   «Physio-kinisis» που προσέφερε στους 10 πρώτους τερματίσαντες αθλητές χαλαρωτικό μασάζ, το καφέ ζαχαροπλαστείο «Αρχοντικό»,  τα τυροκομικά «Βοσκός»,  το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «WELCOME STORES» – Καλαμάτας στην  Ελασσόνα.

  Ακόμα ευχαριστεί την εταιρεία χυμών  «VIVA»  που προσέφερε χυμούς για όλους τους αθλητές, τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου»  για τα φρούτα που πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές μετά τον τερματισμό, την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών  «32bit.gr»- Βίκυ Στάθη και Μπαρμπούτη Τίμο, την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, το καφέ «Las Ramblas»,  την επιχείρηση «Εργαλείων-Χρωμάτων Κουτζεκλίδη Κατερίνα», την εταιρεία   «ENDURA» και «SANTINI», τις εταιρίες «CUBE», «SMP», «Fizik» .                 Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας  ήταν  Ηλεκτρονική  εφημερίδα      «http://www.larissanet.gr/» και το  «Εν κινήσει» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και προβολή του αγώνα μας.

   Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστεί τέλος  όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Επόμενο και τελευταίο ποδηλατικό   ραντεβού  δίνουμε στην «25η Ανάβαση Ανατολής» στις 22 Οκτωβρίου.

Όλο το φωτογραφικό υλικό και τα αποτελέσματα του αγώνα έχει αναρτηθεί στο «www.cyclinghellas.gr»