ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2015

                                    

                                            ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ Α.Σ ΠΗΝΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

     Οι αθλητές ολοκλήρωσαν μια απαιτητική χρονιά με 39 συνολικά συμμετοχές σε αγώνες και brevet, με πολλές καλές εμφανίσεις, πολλές επιτυχίες και νίκες σε διασυλλογικούς, αγώνες, κύπελλα, τοπικά  πρωταθλήματα δρόμου και ΜΤΒ, πανελλήνια πρωταθλήματα, ακόμα και  σε τριαθλητικούς  αγώνες.


      Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργάνωσε το 2015 τους παρακάτω αγώνες:

1       26-4-2015 «ΚISSAVOSMARATHON ΜΤΒ», με εκκίνηση και τερματισμό στην Αγιά Λάρισας με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα


2       23/8 το «1ο Κύπελλο Ανάβασης- Ολύμπου -1η Ανάβαση Καλλιπεύκης» με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τεμπών και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιπεύκης.


3       13/9 το «2ο Κύπελλο -2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν» με συνδιοργανωτές το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ και με την συνεργασία των ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


4       27/9 το 3ο και τελευταίο Κύπελλο Ανάβασης στον Κίσσαβο η «23η Ανάβαση Ανατολής» με την συμπαράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολιτών.

5       Τέλος ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και έναν αγώνα για μικρές κατηγορίες στο Μεζούρλο Λάρισας.

  Η αναβίωση του ΚISSAVOSMARATHON ΜΤΒ αγώνα 80 χιλιομέτρων, που διεξήχθη κατ’ επανάληψη τα προηγούμενα χρόνια με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και πολλές ομάδες από το  εξωτερικό καθώς και  η διοργάνωση των Κυπέλλων αναβάσεων αποτέλεσαν σπουδαία ποδηλατικά γεγονότα για την Ελλάδα την χρονιά που πέρασε και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και πολλή μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Στο πλευρό του συλλόγου στάθηκαν Σύλλογοι ,εθελοντές, βοηθοί, πολλοί χορηγοί τους οποίους και ευχαριστούμε.

                                  ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ 2015

Άλλες δράσεις του συλλόγου το έτος που πέρασε ήταν:

● Επισκέψεις σε σχολεία με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και ενημέρωση του μαθητικού κοινού για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

● Η Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας με αξεπέραστη συμμετοχή πολιτών περίπου 2.500 χιλιάδων και την συγκέντρωση τεράστιας ποσότητας τροφίμων.

● Η Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης προς τον ΟΚΑΝΑ για την ενίσχυση του έργου του κατά των ναρκωτικών.

● Η Ποδηλατοπορεία για μικρούς και μεγάλους που διοργνώσαμε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πηνειού.

● Η γιορτινή ποδηλατάδα με τα ταρανδάκια αθλητές μας στο κέντρο της πόλης την περίοδο των Χριστουγέννων.


 Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ θα συνεχίσει το ενημερωτικό και κοινωνικό του έργο προς το κοινό και για το νέο έτος θα διοργανώσει ξανά την Ποδηλασία Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια για τους αθλητές και τα μέλη του.
                                          ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016

  
  Για το νέο αγωνιστικό έτος 2016  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ θα διοργανώνώσει  7 διασυλλογικούς αγώνες Δρόμου και ΜΤΒ που συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.


   Συγκεκριμένα θα διοργανωθούν

● 27 Φεβρουαρίου ΜΤΒ αγώνας για όλες τις κατηγορίες

● 20 Μαρτίου Αγώνας Ζευγών σε μεγάλες κατηγορίες.

● 8 Μαίου ΜΤΒ Αγώνας στα Μετέωρα για όλες τις κατηγορίες.

● 22 Μαίου ΚissavosMarathon 2016 στην Αγιά.

● 28 Αυγούστου το «1ο Κύπελλο- 2η Ανάβαση Καλλιπεύκης».

● 18 Σεπτεμβρίου το «2ο Κύπελλο -1η Ανάβαση Λιβαδίου» στην Ελασσόνα.

● 23 Οκτωβρίου το «3ο Κύπελλο Ανάβασης-24η Ανάβαση Ανατολής».

  Κυπελλούχοι των Αναβάσεων θα αναδειχθούν οι αθλητές που θα τερματίσουν στους τρεις αγώνες Ανάβασης με τον καλύτερο χρόνο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣ


  Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ευχαριστεί τους χορηγούς του, για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο:


 ● το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes» για την οικονομική στήριξη και προμήθεια υλικών που παρείχε στους αθλητές και στην ομάδα και την οικονομική συμμετοχή του στη νέα στολή της ομάδας.

● την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη για την οικονομική συμμετοχή τους στη νέα στολή της ομάδας.

● το Καφέ της πόλης «LasRamblas» για την οικονομική συμμετοχή τους στη νέα στολή της ομάδας.

● την εταιρεία «CentralCool Ανταλλακτικά – Ψυκτικά » του Κου Βλαχοστέργιου Αστέριου και την εταιρεία πληροφορικής «IP-BOX» του Κου Βλαχοστέργιου Στέλιου για την κατασκευή της ιστοσελίδας του Συλλόγου.

To ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης « Powerfm 93.2 »

  Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της ομάδας κο Δαλαβίκα Κώστα για τη συμβολή του και την στήριξη στους αθλητές προπονητική, ψυχολογική και ηθική.

  Ευχαριστεί ακόμα τις προπονήτριες της Σχολής Ποδηλασίας Κα Ευαγγέλου Εύη, την Κα Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα Δέσποινα.

  Τέλος το Δ/κό συμβούλιο εύχεται για τη νέα χρονιά νίκες και διακρίσεις σε όλους τους αθλητές του και μια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά. Ευχή και στόχος του Συλλόγου είναι η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός, προβάλλοντας τα αθλητικά ιδεώδη, την αξία που αθλητισμού όχι μόνο ως μέσο διάκρισης αλλά και ως τρόπου ζωής.