Κοπή πίτας του Ποδηλατικού Α.Σ.Πηνειού 2015

Κοπή  πίτας του Ποδηλατικού Α.Σ.Πηνειού 2015                                               

 

  Την Παρασκευή 20-2-2015 ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο «VillageGarden»  σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα με αθλητές, μέλη, παράγοντες και φίλους.

  Ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου αφού καλωσόρισαν  τους παραβρισκόμενους έκαναν την ανασκόπηση της χρονιάς 2014 και των αγώνων που συμμετείχαν οι αθλητές με ταυτόχρονη  προβολή φωτογραφικού υλικού, και παρουσίασαν τους  νέους στόχους και τους νέους αγώνες που πρόκειται να διοργανώσει ο Σύλλογός μας το 2015. Ακόμη έγιναν βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια και Τοπικά Πρωταθλήματα Δρόμου και ΜΤΒ, ενώ παρουσιάστηκαν  οι διάφορες δράσεις του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν  καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους παραβρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστεί θερμά και τον προπονητή της ομάδας κο Δαλαβίκα Κώστα για τη συμβολή του και την στήριξη στους αθλητές προπονητική, ψυχολογική και ηθική.

   Ευχαριστεί ακόμα τις προπονήτριες των μικρών κατηγοριών της Σχολής Ποδηλασίας Κα Ευαγγέλου Εύη, την Κα Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα Δέσποινα και Κα Κακαέ Ζωή.

    Τέλος το Δ/κό συμβούλιο εύχεται η νέα χρονιά να στεφθεί με πολλές επιτυχίες, διακρίσεις  και νίκες των αθλητών, εύχεταιμια όμορφη αγωνιστική χρονιά με πραγματοποίηση των στόχων για τον καθένα ξεχωριστά. Ευχή και στόχος του Συλλόγου είναι η υγιής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός, προβάλλοντας τα αθλητικά ιδεώδη, την αξία που αθλητισμού όχι μόνο ως μέσο διάκρισης αλλά και ως τρόπου ζωής.